Traian Băsescu nu scapă de dosarele Flota şi Casa Mihăileanu. Vezi anunţul făcut de şefa DNA

Traian Băsescu nu scapă de dosarele "Flota" şi "Casa din Mihăileanu". Şeful Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Laura Codruţa Kovesi, a declarat că acestea vor fi investigate de procurori după ce preşedintele îşi va termina mandatul.

17 dec. 2013, 17:11
Traian Băsescu nu scapă de dosarele Flota şi Casa Mihăileanu. Vezi anunţul făcut de şefa DNA

Procurorul şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, a declarat, marţi, la Adevărul Live, că dosarele „Flota” şi „Casa din Mihăileanu” nu pot fi investigate în acest moment, din cauza imunităţii preşedintelui Traian Băsescu.

„Dosarele vor fi investigate de colegii care le au în lucru, până în acest moment nu se poate efectua urmărirea penală, pentru că există acea imunitate pentru preşedintele României, în dosarul ‘Flota’. Faţă de celelalte persoane s-a dat o soluţie, ea a fost atacată la ICCJ, dacă nu mă înşel, sau la instanţa de judecată şi a fost respinsă, deci a rămas soluţia de netrimitere în judecată definitivă. În momentul în care se va putea lucra datorită faptului că nu mai există acea imunitate prevăzută de lege, sunt convinsă că colegii vor lucra în dosar”, a declarat Kovesi.

VEZI SI:

Kovesi depre o unificare a DNA cu DIICOT: Ar fi un DEZASTRU

 

loading...