Kristen Stewart a strălucit într-o rochie TRANSPARENTĂ la premiera ultimului film Amurg FOTO

Actorii filmului Twilight au strălucit pe covorul roşu cu ocazia premierei mondiale a ultimei ecranizări a seriei - "Amurg Zori de Zi partea a II-a". Totuşi, cea care a ieşit în evidenţă cel mai mult a fost actriţa Kristen Stewart, care a ales pentru această apariţie în faţa fanilor o rochie mai mult decât îndrăzneaţă.

RomaniaTV.net
13 nov. 2012, 11:31

Rochia purtată de Kristen a fost foarte elegantă şi foarte transparentă, neobişnuită pentru vestimentaţiile alese până acum de actriţa de 22 de ani, care până acum a apărea în rochii comode şi eventual accesorizate cu tenişi.

Kristen Stewart a reuşit să le distragă atenţia celor prezenţi la premieră de la faptul că l-a înşelat pe iubitul ei, Robert Pattinson, şi a purtat o rochie formată dintr-un corset auriu alături de o fustă în aceeaşi culoare, însă transparentă. Vestimentaţia a fost creată de designerul Zuhair Murad, potrivit Daily Mail.

Actriţa care o joacă pe Bella Swan în seria Twilight nu a lăsat nimic pentru imaginaţia fanilor, prin rochia transparentă fiind vizibili până şi chiloţii aurii purtaţi de aceasta.

Nici iubitul lui Kristen şi partenerul ei din film, Robert Pattinson, nu s-a lăsat mai prejos, alegând pentru eveniment un costum verde luminos semnat Gucci.

Kristen Stewart şi Robert Pattinson au fost aproape tot timpul unul lângă altul, demonstrând că cei doi au trecut peste aventura pe care Kristen a avut-o, în urmă cu câteva luni, cu regizorul Rupert Sanders.

Vezi AICI mai multe poze cu actorii din Twilight aflaţi la premiera ultimului film al seriei.