Kristen Stewart, de neconsolat. Actriţa nu a mai ieşit din casă şi nu s-a mai spălat de zile bune

Kristen Stewart este distrusă după ce a ieşit la iveală că l-a înşelat pe Robert Pattinson cu regizorul Rupert Sanders. Vedeta este atât de deprimată încat stă de zile bune în casă şi plânge încontinuu.

RomaniaTV.net
05 aug. 2012, 14:27
Kristen Stewart, de neconsolat. Actriţa nu a mai ieşit din casă şi nu s-a mai spălat de zile bune

Actriţa stă în prezent în casa producătorului Giovanni Agnelli, cu care a lucrat la filmul Welcome to the Rileys. Acesta i-a oferit un loc unde să îşi mute lucrurile după ce săptămâna trecută Kristen s-a mutat din casa pe care o împărţea cu Rob.

„Kristen se comportă ca un adolescentă cu inima frântă. Ea plânge non-stop şi nu vrea să comunice cu nimeni”, a declarat o sursă, potrivit DailyMail.

Kristin este îngrozită că l-a pierdut pentru totdeauna pe Rob, şi că nu există cale de întoarcere pentru ei, după aventura ei cu Sanders.

„Ea spune că l-a iubit cu adevărat Rob. Ea spune că este sufletul ei pereche, dar ea a făcut p greşeală şi este speriată că l-a pierdut pentru totdeauna. Este de neconsolat”, a mai spus sursa.

Kriten este atât de devastată încât nu s-a spălat de câteva zile şi mănâncă doar îngheţată.

„Kristen este copleşită de evenimente şi nu şi-a spălat părul de mai multe zile. Stă în tricou şi pantaloni scurţi şi mânâncă îngheţată. Ea vrea cu adevărat să creadă că poate să-l recâştige pe Rob, dar cred că ştie că nu mai are nicio şansă„, a continuat sursa.