Kristen Stewart, „vândută” unui prinţ arab. Ce sumă a fost plătită pentru o întâlnire de 15 minute

Actriţa americană Kristen Stewart a câştigat pentru o asociaţie de caritate suma de 500.000 de dolari, pe care a primit-o după ce a acceptat să petreacă 15 minute în compania unui prinţ din Orientul Mijlociu, informează contactmusic.com.

RomaniaTV.net
12 sept. 2013, 12:39
Kristen Stewart, „vândută” unui prinţ arab. Ce sumă a fost plătită pentru o întâlnire de 15 minute

Renumitul producător de film Harvey Weinstein a dezvăluit în această săptămână că actriţa Kristen Stewart a donat suma obţinută de la un prinţ bogat din Orientul Mijlociu unei organizaţii de caritate care îi ajută pe supravieţuitorii uraganului Sandy.

Kristen Stewart participa la o acţiune de strângere de fonduri pentru acea organizaţie de caritate în momentul în care producătorul Harvey Weinstein a fost contactat de acel prinţ bogat, care s-a declarat impresionat de actriţa americană.

Citeşte şi Kristen Stewart, apariţie şocantă. Colegii de platou au rămas fără cuvinte când au văzut-o

Iniţial, actriţa a refuzat propunerea prinţului, dar apoi, realizând potenţialul caritabil al unei astfel de întâlniri, a acceptat să îl cunoască pe prinţul arab, în schimbul unei donaţii consistente.

„Iar Kristen a petrecut apoi 15 minute în compania prinţului”, a dezvăluit Henry Weinstein pe covorul roşu, pe 8 septembrie, cu ocazia premierei filmului „12.12.12”, care prezintă concertul de caritate organizat în beneficiul familiilor afectate de uraganul Sandy.

Citeşte şi O îndrăgită actriţă, către un paparazzo: „Nu meriţi să respiri acelaşi aer cu mine!”

Acel prinţ a plătit în avans o jumătate de milion de dolari, în bani lichizi, şi a petrecut 15 minute în compania actriţei Kristen Stewart într-un birou de la Madison Square Garden.

Actriţa nu a fost singura vedetă la acel concert, întrucât Weinstein a reuşit să aducă o serie de nume mari din showbiz la acel eveniment care a generat încasări de 30 milioane de dolari. Paul McCartney, Billy Joel, Chris Rock, Adam Sandler, Mick Jagger şi Bruce Springsteen au participat şi ei la acel concert de caritate.