Kristy Swanson, antivaccinistă convinsă, spitalizată în stare gravă cu Covid-19. Actriţa, desfiinţată de fani: „Acum apelezi la știință ca să îți salveze viața!”

Kristy Swanson, actriţa care a interpretat personajul original "Buffy, spaima vampirilor", a ajuns în stare gravă la spital, în urma infecței cu Covid-19. Vedeta și-a exprimat tot timpul opiniile antivacciniste, iar acum este pe oxigen și tratată de pneumonie!

03 nov. 2021, 08:31
Kristy Swanson, antivaccinistă convinsă, spitalizată în stare gravă cu Covid-19. Actriţa, desfiinţată de fani: „Acum apelezi la știință ca să îți salveze viața!”

Kristy Swanson, antivaccinistă convinsă, spitalizată în stare gravă cu Covid-19. Actriţa, desfiinţată de fani! Kristy Swanson, actriţa care a interpretat personajul original „Buffy, spaima vampirilor”, a ajuns în stare gravă la spital, în urma infecței cu Covid-19. Vedeta și-a exprimat tot timpul opiniile antivacciniste, iar acum este pe oxigen și tratată de pneumonie!

Kristy Swanson, antivaccinistă convinsă, spitalizată în stare gravă cu Covid-19

Kristy Swanson, 51 de ani, a ajuns cu ambulanța la spital, fiind intubată după a făcut complicații în urma infecției și a fost diagnosticată și cu pneumonie. „Rugați-vă pentru mine. Ieri am luat ambulanța către spital. Am pneumonie, sunt pe oxigen, toate complicații ale Covid-19. Sunt în stare bună și bine îngrijită. Eram spre finalul bolii, când mi-a ajuns la plămâni. Așa că sunt tratată cu baricitinib și anticoagulante”, a transmis actriţa de pe patul de spital, conform huffpost.com.

Jon Bon Jovi şi Bryan Adams au fost depistaţi pozitiv cu coronavirus

Internauţii au atacat-o dur pe actriţă pentru că nu s-a vaccinat, pentru a preveni boala, în loc să ajungă pe mâna medicilor. „Deci primești îngrijiri medicale când ai fi putut folosi medicina preventivă de la început?”, „Ți-a fost dată șansa să minimizezi riscurile și tu ai ales să nu o faci. Sper că nu ai ocupat în spital locul cuiva care avea cu adevărat nevoie”, „Aaah, deci acum apelezi la știință ca să îți salveze viața și ocupi un loc la ATI”, „Ciudat că nu ai încredere în cercetarea medicală pentru vaccin, dar acum brusc ai, ca să îți salvezi viața… Pare că vaccinul nu e o problemă medicală, ci mai mult una politică, să atragi atenția”, sunt doar câteva dintre comentarii.

Focar de COVID după o petrecere organizată de Obama. Cel puţin 74 de persoane au fost testate pozitiv după eveniment!

„N-am spus niciodată că sunt anti-vax! Ce ştiţi voi despre istoricul meu medical sau despre Covid-19?”, a scris Kristy Swanson pe twitter, ca replică pentru criticile primite.