Jon Bon Jovi şi Bryan Adams au fost depistaţi pozitiv cu coronavirus

Muzicienii Jon Bon Jovi şi Bryan Adams au fost diagnosticaţi cu Covid-19. Trupele lor şi-au anulat toate evenimentele publice programate.

31 oct. 2021, 08:25
Jon Bon Jovi şi Bryan Adams au fost depistaţi pozitiv cu coronavirus

Bryan Adams urma să cânte sâmbătă seară împreună cu Christina Aguilera, Mickey Guyton şi H.E.R. la gala Rock and Roll Hall of Fame, în semn de omagiu adus Tinei Turner, inclusă anul acesta în for. Din cauza îmbolnăvirii cu COVID-19, artistul a fost nevoit să-şi anuleze programul. Locul lui a fost luat de starul country Keith Urban.

Un reprezentant al lui Bryan Adams a confirmat că testul artistului a ieşit pozitiv şi că el este complet vaccinat şi nu prezintă simptome, potrivit news.ro.

Citeşte şi: X FACTOR SEZON 10. Surpriză uriaşă pe scena X Factor! Delia: „Aveţi şanse foarte mari să câştigaţi acest concurs”

Şi Jon Bon Jovi a fost nevoit să îşi anuleze apariţia şi recitalul de sâmbătă seară din Miami. Un reprezentant al lui a declarat că a fost testat pozitiv cu coronavirus.

„Jon este complet vaccinat şi se simte bine”, a completat reprezentantul artistului.

Citeşte şi: Connect-R și fosta soție surprinși împreună în vacanță la Paris. Zvonurile împăcării: „Sunteți cel mai frumos cuplu”