Kuweitul a confundat imnul Kazahstanului cu varianta obscenă cântată de Borat VIDEO

Într-un moment umilitor pentru toată lumea, organizatorii unui concurs de tir sportiv din Kuweit au confundat parodia din celebrul film “Borat” cu imnul Kazahstanului. 

RomaniaTV.net
23 mart. 2012, 14:43
Kuweitul a confundat imnul Kazahstanului cu varianta obscenă cântată de Borat VIDEO

Organizatorii au găsit imnul online şi nu şi-au dat seama că este vorba de o parodie, a declarat vineri antrenorul echipei din Kazahstan, Anvar Yunusmetov, potrivit Ria Novosti.

Un videoclip de pe youtube arată exact momentul în care cântecul din film, în care sunt „lăudate” virtuţile prostitoatelor din Kazahstan şi se vorbeşte de “Jewtown” şi despre penisul liderului ţării, se aude în boxe la ceremonia de decernare a premiilor.

O atletă, Maria Dmitrienko, poate fi văzută cu o privire confuză şi muşcându-şi buzele în timp ce se aude piesa greşită.

Organizatorii concursului Sheikh Jaber Al-Abdallah Al-Jaber au confundat şi imnul Serbiei cu alt cântec, a declarat Yunusmetov, fără a da alte detalii.

Pentru a-şi cere scuze pentru incident, organizatorii au ridicat trei steaguri ale statului Kazahstan a doua zi, pe acordurile imnului adevărat al ţării.

Un incident similar a avut loc la începutul lunii martie, când la ceremonia de deschidere a unui festival de schi din Kazahstan, organizatorii au pus la difuzoare piesa Livin’ la Vida Loca în loc de adevăratul imn al statului.