Fotbalist de 16 ani, mort la nici 24 de ore după ce a fost diagnosticat cu leucemie. Părinţii sunt în stare de şoc

Kyle Limper, care era jucător de fotbal american, a murit din cauza unei infecții a sângelui, care a fost cauzată de cancerul care i-a fost descoperit în aceeași zi.

27 apr. 2023, 14:38
Fotbalist de 16 ani, mort la nici 24 de ore după ce a fost diagnosticat cu leucemie. Părinţii sunt în stare de şoc

Coșmar pentru un cuplu din Philadelphia. Fiul lor s-a stins din viață la vârsta de 16 ani, în mai puțin de 24 de ore după ce a fost diagnosticat cu leucemie.

Citește și: Mircea Sandu, diagnosticat a patra oară cu cancer. Transformare şocantă a fostului şef de la FRF

Kyle Limper, care era jucător de fotbal american, a murit din cauza unei infecții a sângelui, care a fost cauzată de cancerul care i-a fost descoperit în aceeași zi, conform autopsiei, notează New York Post.

„Înainte de 13 aprilie, era un tânăr complet sănătos și fericit, fără niciun semn de boală. Leucemia a venit și l-a luat în aceeași zi”, se arată necrologul său.

Cu câteva zile înainte de a deceda, Kyle a acuzat dureri de spate, după o partidă de baschet. Tatăl adolescentului, Ken Limper, a spus, pentru Fox 29, că, din acest motiv, și-a adus fiul la urgență. Ulterior, Kyle a fost transportat la Spitalul Jefferson.
Eva suferă de o formă rară de cancer. Fetița de doar 1 an are nevoie de un tratament care costă aproximativ 300.000 de dolari

„Mi-au spus să-l aduc înapoi, dacă nu se face bine în câteva zile. Ei bine, în câteva zile nici nu s-a mai putut ridica în picioare”, a spus tatăl adolescentului.