L-au ajuns blestemele vecinului: a fost condamnat la închisoare pentru că a speriat puii din curte

Ghinion teribil pentru un cetățean care a speriat găinile unui vecin, cu care era certat. Instanța a ajuns la concluzia că autorul faptei a încălcat grav legea. Astfel, a pronunțat o condamnare la închisoare cu executare. 

10 apr. 2023, 19:02
L-au ajuns blestemele vecinului: a fost condamnat la închisoare pentru că a speriat puii din curte

În China, unde funcționează la perfecție regimul totalitar al comuniștilor, în frunte cu Xi Jinping, nu se acceptă abateri. Astfel, un bărbat identificat doar după numele de familie, Gu, a fost condamnat la închisoare cu executare după ce s-a furișat pe proprietatea vecinului său și a speriat 1.100 de găini.

 

Ce pedeapsă a primit chinezul care a ucis puii vecinului

 

Gu s-a ascuns în ferma de pui a vecinului său, Zhong și a folosit o lanternă pentru a speria găinile. Astfel, de frică, animalele s-au omorât între ele, scrie China Daily. Lumina lanternei a agitat găinile și le-a făcut să fugă într-un colț al cotețului, unde s-au călcat în picioare unele pe altele, în incercarea de a scăpa.

Cei 1.100 de pui uciși de Gu valorau 13.840 de yuani, deci aproximativ 2.015 dolari. Un tribunal din comitatul Hengyang, situat în provincia Hunan din centrul Chinei, a decis marți că Gu i-a provocat intenționat lui Zhong pierderi materiale. Instanța l-a condamnat pe Gu la șase luni de închisoare și un an de probațiune.

 

Cum a început conflictul dintre cei doi vecini din China

 

Toată răfuiala dintre cei doi chinezi a început, de fapt, în aprilie anul trecut, când Gu i-a tăiat lui Zhong mai mulți copaci, fără permisiunea celui din urmă.

În urma evenimentului, Gu a fost arestat de Poliție și a fost obligat să-i plătească lui Zhong 3.000 de yuani, adică aproximativ 436 de dolari.