L’Equipe despre Simona Halep: A fost primită ca un star rock în România

Simona Halep, primită ca un star rock în România, a titrat, miercuri, ediţia online a cotidianului L'Equipe.

17 iul. 2019, 19:20
L’Equipe despre Simona Halep: A fost primită ca un star rock în România

Simona Halep a fost onorată cu mare pompă la revenirea ei în România, miercuri. Laureata de la Wimbledon a fost sărbătorită într-un stadion plin. Când vorbim de statutul Simonei Halep în România, cuvântul „star” nu este exagerat cu nimic. Laureata de la Wimbledon, prima din România care a câştigat acest turneu, a reuşit din nou să-şi măsoare popularitatea la revenirea în ţară, unde a fost săbătorită pe un stadion plin„, a scris publicaţia citată, care a prezentat şi o înregistrare video de la eveniment.

Citeşte şi Simona Halep şi-a prezentat pe Arena Naţională trofeul cucerit la Wimbledon. Zeci de mii de oameni au aclamat-o pe campioană VIDEO

Simona Halep a fost primită ca o adevărată eroină pe un stadion de fotbal din Bucureşti„, a notat Le Figaro.

Simona Halep a fost ovaţionată de peste 15.000 de spectatori pe Arena Naţională, unde jucătoarea de tenis şi-a prezentat, miercuri, replica trofeului câştigat la Wimbledon.

Simona Halep a câştigat turneul de la Wimbledon, al doilea grand slam din carieră, după ce a învins-o, sâmbătă, în finală, cu scorul de 6-2, 6-2, pe americanca Serena Williams, locul 10 WTA, după numai 55 de minute de joc. Halep a cucerit anultrecut turneul de la Roland Garros.