Simona Halep şi-a prezentat pe Arena Naţională trofeul cucerit la Wimbledon. Zeci de mii de oameni au aclamat-o pe campioană VIDEO

Simona Halep şi-a prezentat miercuri seara trofeul cucerit sâmbătă la Wimbledon. Evenimentul a fost organizat de Primăria Capitalei, pe Arena Naţională, şi a fost prezentat de Andi Moisescu. Întregul show a ţinut 75 de minute.

17 iul. 2019, 06:58
Simona Halep şi-a prezentat pe Arena Naţională trofeul cucerit la Wimbledon. Zeci de mii de oameni au aclamat-o pe campioană VIDEO

UPDATE 20.15 Spectacolul s-a încheiat într-o ploaie de confetti, în timp ce peste 30.000 de oameni au aplaudat-o în picioare pe campioana de la Wimbledon.

UPDATE 19.00 Simona Halep a pătruns în arenă. Îmbrăcată în alb, pe acordurile piesei We Are The Champions a lui Queen ea s-a îndreptat spre scena special amenajată. „Acest trofeul este unul al României!”, a spus Simona Halep. „Este o seară specială pentru mine, şi anul trecut a fost, dar aceasta parcă este mai specială. Vă mulţumesc foarte mult că aţi venit şi să ne gândim că se mai pot întâmpla astfel de zile„, a maiu afirmat campioana de la Wimbledon.

Una dintre surprizele organizatorilor a fost de a-i ruga pe mai mulţi campioni olimpici să-i adreseze Simonei mesaje de felicitare, acestea fiind transmise ărin intermediul unui ecran uriaş. Ana Maria Brânză, Camelia Potec sau Nada Comăneci au fost doar câţiva dintre cei care i-au transmis mesaje Simonei Halep.

A urmat interpretarea imnului naţional al României, Andra fiind cea care l-a cântat.

Apoi, ajutată de Ion Ţiriac şi imaginile din timpul şi de dinaintea finalei, Simona Halep a rememorat paşii către celebra victorie obţinută contra Serenei Williams. „Am vrut să ies prima pe teren. La Wimbledon nu e nicio regulă din punctul ăsta de vedere, aşa că am luat-o înainte„, a explicat Simona.

 

UPDATE 17.30 Primii oameni și-au făcut deja apariția la Arena Națională. Cu două ore înainte de startul evenimentului, chiar în momentul când s-au deschis porțile și s-a permis accesul, deja vin mai multe grupuri de persoane la cel mai mare stadion din țară. Gabriela Firea, primarul Bucureştiului, nu va fi prezentă la festivitatea în onoarea Simonei Halep.

ŞTIREA INIŢIALĂ Primăria Capitalei şi FR Tenis anunţă că accesul publicului va fi gratuit.

Simona Halep, surprinsă la revenirea în România: „Vrei să fii soţia mea?” Cum a reacţionat campioana de la Wimbledon 2019

„I-am transmis personal doamnei Primar General Gabriela Firea rugămintea ca Primăria să ne pună la dispoziţie Arena Naţională şi logistica necesară organizării acestui eveniment şi am găsit, la fel ca întotdeauna, înţelegerea necesară, drept pentru care îi adresez public mulţumirile Federaţiei Române de Tenis. Sunt convins că iubitorii sportului din Bucureşti şi nu numai vor fi încântaţi să o felicite la scenă deschisă pe marea noastră campioană”, a declarat preşedintele Federaţiei Române de Tenis, Ion Ţiriac.

Simona Halep dă o nouă lovitură financiară. Câţi bani a încasat de la Nike pentru victoria de la Wimbledon 2019

La evenimentul similar, din 11 iunie 2018, când Simona Halep şi-a prezentat trofeul de la Roland Garros, prezenţa Gabrielei Firea pe Arena Naţională a fost primită cu huiduieli de public. Ulterior, Primarul General a fost nevoit, din cauza criticilor vehemente primite, să-şi închidă pagina de Facebook.