L’Equipe: „Tornada” Halep, în sferturi la Roland Garros; Românca este o serioasă pretendentă la titlu

Cotidianul L'Equipe scrie, luni, că "tornada" Simona Halep a ajuns în sferturi la Roland Garros, iar prin victoria obţinută într-o oră cu spaniola Carla Suarez Navarro a demonstrat că este o serioasă pretendentă la câştigarea titlului.

RomaniaTV.net
05 iun. 2017, 12:32
L’Equipe: „Tornada” Halep, în sferturi la Roland Garros; Românca este o serioasă pretendentă la titlu

Victoria categorică a Simonei Halep în fața Carlei Suarez Navarro i-a uimit până și pe cei de la L’Equipe. ”Expeditivă, Simona Halep, cap de serie nr. 3, s-a calificat în sferturile de finală de la Roland Garros, după eliminarea Carlei Suarez Navarro după două seturi seci (6-1, 6-1), într-o oră de joc”, notează cotidianul francez, pe site-ul oficial, într-o știre cu titlul ”Tornada Simona Halep s-a calificat în sferturile de finală de la Roland Garros”.

În continuare, aceștia precizează faptul că ”finalista de la Porte d’Auteuil, din 2014, confirmă că este o pretendentă foarte serioasă” la câștigarea turneului din acest an.

Site-ul cotidianului francez remarcă și dominația autoritară a Simonei la punctele direct câștigătoare, 19 față de cele cinci ale ibericei, ”o specialistă a zgurei”. Totodată, cei de la L’Equipe laudă și eficiența româncei în ceea ce privește convertirea mingilor de break, șase din șapte.

Halep nu i-a dat aproape nicio șansă lui Suarez Navarro, cu excepția re-break-ului făcut la începutul setului secund”, au mai precizat aceștia, înainte de a menționa că Simona Halep urmează să joace în sferturile de finală cu învingătoarea meciului Elina Svitolina – Petra Martic.