La 10 ani de la divorț, Mihai Albu regretă că i-a permis Iuliei să-i păstreze numele: „După aceea mi-a părut rău. Nu se mai poate face nimic”

În 2013, Iulia și Mihai Albu divorțau pe cale amiabilă, la notar, și tot atunci au convenit că Iulia va păstra numele designerului, pentru a avea același nume ca fiica lor.

08 apr. 2023, 08:36

Mihai Albu regretă acum că i-a permis Iuliei să îi păstreze numele, mai ales de când aceasta se află într-o relație de lungă durată și se îndreaptă spre căsătorie, lucru care ar putea duce la pierderea numelui pe care și l-a dorit atât de tare.

Designerul de pantofi și fosta soție nu s-au înțeles foarte bine după despărțire, cei doi având conflicte din cauza subiectului legat de timpul petrecut cu fiica lor minoră, care acum are 13 ani.

„Noi am divorţat pe cale amiabilă, la notar. Am împărţit bunurile, am hotărât custodia comună a fetiţei, iar ea (n.r. Iulia Albu ) a solicitat să-mi păstreze numele. Argumentul în acel moment a fost să aibă acelaşi nume ca fetiţa noastră. Am fost de acord, sigur după aceea mi-a părut rău, dar asta este. Am regretat şi regret şi acum. Aşa a fost momentul atunci, a fost pe cale amiabilă, chiar a fost o oarecare negociere, vreau numele, vreau aia, vreau aia. Fiecare şi-a spus punctul de vedere, iar eu am fost de acord la mai toate cerinţele.

Citește și: Iulia Albu răbufnește după cazul Anei Morodan: „Celebritatea nu omoară și nu distruge. Doar oamenii fac asta”

Mă deranjează cel mai mult faptul că se poate recăsători şi îşi schimbă numele. Şi atunci pentru ce să-i mai laşi numele dacă oricum îşi schimbă numele? Sau mai rău, următorul poate să aibă numele meu dacă decide să îl păstreze. Nu e în regulă, mie nu mi se pare o soluţie bună, dar nu am ştiut în acel moment. Nici nu se poate face nimic pentru că înţelegerea făcută la notar este bătută în cuie. Nu se mai poate reveni nici la custodia fetiţei, nici la domiciliu. Custodia este în continuare comună, cu domiciliul la mamă, cu program de vizitare”, a declarat Mihai Albu pentru fanatik.ro.

Citește și: Mihai Albu, noi declaraţii despre iubita lui: „Are un serviciu foarte complicat”

Mihai Albu și-a refăcut viața

Mihai Albu este împreună cu un chirurg cardiac de ceva timp și nu exclude varianta de a se recăsători. Iubita lui are o fetiță de șapte ani și este prima femeei pe care i-a prezentat-o fiicei sale și a Iuliei, Mikaela.

„Ne-am întâlnit prin nişte cunoştinţe comune, ne-am plăcut, am discutat şi am continuat. Ea este chirurg cardiac, operează pe inimă deschisă. Fiecare e cu treaba lui, eu sunt, să zicem mai artist, ea este mai tehnică. Într-adevăr, operează de dimineaţa până seara, uneori şi noaptea. Programul ei este foarte încărcat şi destul de obositor, trebuie atenţie foarte mare, odihnă mult, dar de când am intrat în mediul ăsta academic medical, am aflat tot felul de lucruri pe care nu le ştiam”, a povestit designerul.