La 11 ani de la moartea Mădălinei Manole, fratele artistei continuă acuzațiile: „Criminaliștii care au cercetat cazul au spus că este omor!”

Fratele Mădălinei Manole a făcut declarații, într-o postare pe Facebook,în care susține că regretata artistă nu s-a sinucis și că autoritățile sunt de părere că a fost vorba de omor.

16 iun. 2021, 10:45
La 11 ani de la moartea Mădălinei Manole, fratele artistei continuă acuzațiile: „Criminaliștii care au cercetat cazul au spus că este omor!”

Fratele Mădălinei Manole a făcut declarații într-o postare pe Facebook, la 11 ani după trecerea în neființă regretatei artiste,  în care susține că autoritățile sunt de părere că moartea cântăreței a fost un caz omor.

Fratele Mădălinei, Marian Manole, își dorește ca lumea să nu-i mai atribuie artistei stigmatul de „sinucigașă”, sau de persoană „slabă de înger”. De asemenea, Marian Manole consideră că publicul a rămas cu o concepție total greșită, în ceea ce privește moartea Mădălinei, și anume că aceasta s-a sinucis din cauză că suferea după „fostul soț”.

Fratele Mădălinei Manole a făcut un apel disperat către fanii artistei să nu-i mai păteze memoria și să înceteze cu speculațiile.

„Bună dimineața, dragi fani ai MADALINEI MANOLE de pe contul meu și de pretutindeni! Am să scriu un mesaj scurt celor care sunt adepții sinuciderii și lasă comentarii aici, în sensul ăsta! Dragii mei, dacă ati iubit o, așa cum spuneți,nu mai spuneți despre ea:” săraca,era slabă de înger”, „săraca,cine știe ce a împins o să facă gestul”,”nu avea credință destulă”,”suferea după fostul soț”,”era depresiva”și multe altele! Eu,ca frate, am cunoscut-o mult mai bine decât dumneavoastră și nu cred în sinucidere! Plus de asta sunt oameni avizați, criminaliști de profesie, care au cercetat cazul și au spus că este omor! Din respect pentru Mădălina, dacă ați iubit o, nu-i pătați memoria, așa cum au făcut cei care stau acum în casa ei! Pe 14 iulie este ziua ei de naștere și de moarte! Vreau să mă ocup de memoria ei în liniște nu să stau să fac curățenie aici, în lista de prieteni! Vă mulțumesc!”, a declarat fratele artistei.

Fratele Mădălinei Manole, atac la dresa fostului soț al artistei.

Marian Manole l-a atacat dur pe Petru Mircea, la 11 ani de când regretata Mădălina Manole nu se mai află printre noi. Fratele artistei îl acuză pe Petru Mircea de faptul că nu i-a păsat niciodată de soția lui, ba mai mult, de faptul că acum stă în casa în care a locuit cu Mădălina Manole, cu noua sa iubită. „A fost magnifică! Plină de viață! Numai „Covidul” care stă acum în casa ei de la Otopeni, cu noua lui soție, n-a suportat asta! „Știu, știu, nu ești chiar un înger…”. Petrică minciunică!”, a scris Marian Manole pe contul său de Facebook.


loading...