Petru Mircea s-a mutat cu noua soţie în casa Mădălinei Manole. Fratele artistei face dezvăluiri incendiare!

Marian Manole, fratele Mădălinei Manole, iese din nou la atac. Bărbatul face din nou acuzații la adresa lui Petru Mircea, fostul său cumnat.

08 feb. 2021, 11:11
Petru Mircea s-a mutat cu noua soţie în casa Mădălinei Manole. Fratele artistei face dezvăluiri incendiare!

Marian Manole îl atacă dur pe Petru Mircea, la 11 ani de când regretata Mădălina Manole nu se mai află printre noi. Fratele artistei care suferă și acum a făcut din nou declarații acide în ceea ce ăl privește pe fostul soț al cântăreței. Acesta a publicat recent un mesaj de-a dreptul șocant la adresa fostului său cumnat. Marian Manole este de părere că el este cel care a îndemnat-o pe sora lui să-și pună capăt zilelor.

Petru Mircea, desfiinţat de fostul cumnat

Mai mult decât atât, fratele artistei îl acuză pe Petru Mircea de faptul că nu i-a păsat niciodată de soția lui, ba mai mult, de faptul că acum stă în casa în care a locuit cu Mădălina Manole, cu noua sa iubită. „A fost magnifică! Plină de viață! Numai „Covidul” care stă acum în casa ei de la Otopeni, cu noua lui soție, n-a suportat asta! „Știu, știu, nu ești chiar un înger…”. Petrică minciunică!”, a scris Marian Manole pe contul său de Facebook.

Ce își dorește fratele Mădălinei Manole la 11 ani de când sora sa a murit

Marian Manole suferă și acum, iar în urmă cu câteva luni acesta a mărturisit că își dorește ca sora sa să nu mai poarte stigmatul de sinucigașă. „Crezi că aş fi fericit dacă într-o bună zi justiţia îi va face dreptate Mădălinei şi îl va judeca? Crezi că m-aş bucura dacă ar înfunda puşcăria? Niciodată! Aş fi mai dezamăgit! Pe Mădălina n-o mai aduce nimeni înapoi! Nici pe părinţii mei! Şi nici fericirea familiei mele! Singurul lucru pe care îl vreau este să dispară stigmatul ăsta de sinucigaşă care i-a fost pus! În rest, Petru Mircea ar trebui să-şi ducă crucea în libertate, dar să-l apese greu! Să simtă şi el durerea! Şi să-şi crească copilul! Copilul Mădălinei!”, a declarat Marian Manole.