Handbalista Ada Iliescu este suspectă de leucemie, la doar 26 de ani. „Nu ştiu cât o mai duc”

Problemele medicale de care suferă Ada Iliescu (26 de ani) par să nu aibă sfârşit. Astfel, după ce în vară s-a operat de hernie cervicală, Ada Iliescu a ajuns din nou pe mâna medicilor. Adei Iliescu i s-a făcut rău la locul de muncă şi a trebuit să ajungă la spital, acolo unde a primit o veste cutremurătoare.

31 oct. 2018, 09:58
Handbalista Ada Iliescu este suspectă de leucemie, la doar 26 de ani. „Nu ştiu cât o mai duc”

Într-o primă fază, mi s-a spus că este o anemie severă, dar la Spitalul Fundeni mi s-a transmis că sunt suspectă de leucemie. Sper să nu fie așa. Am repetat analizeze și aștept rezultatul. Când credeam că am mai trecut un hop, constat că am ajuns la limită. Nu știu cât mai duc. La ultima operație, s-a întâmplat ceva groznic. Am avut implantat un cateter, având artera blocată. Am simțit cum mi se răcește copul și mi-am zis: «Până aici mi-a fost»„, a spus Ada Iliescu pentru Libertatea.

Handbalista care a evoluat pe posturile de centru şi de extremă dreaptă la divizionara secundă Victoria Bucureşti are probleme şi în ceea ce priveşte auzul. Astfel, aceasta nu mai aude deloc cu urechea dreaptă, în timp ce cu stânga are probleme.

Soluția ar fi un implant de trunchi cerebral, altfel nu are cum să-mi lege aparatul auditiv. În spitalele românești, dacă nu ai bani, poți muri liniștit acasă. Doctorul care m-a operat mi-a spus că sunt efecte secundare ale bolii: meningită, leucemie„, a mai spus Ada.