La 29 de ani, pare o puştoiacă de 16. Ce mănâncă femeia care arată ca o adolescentă

Pentru multe persoane, să mănânce doar crudităţi, de pildă nuci, seminţe, fructe şi legume, nu sună prea apetisant. Oricât de sănătos ar fi regimul vegetarian fără foc, oamenii se despart în general foarte greu de carne, lactate şi mai ales la mâncarea gătită. Dar pentru Susan Reynolds, o femeie de afaceri în vârstă de 29 de ani, nu există ceva mai bun decât legumele şi fructele crude, iar efectul celor şapte ani de dietă fără foc este uluitor: s-a obişnuit să i se spună deseori că are 16 ani, atât de tânără arată!

RomaniaTV.net
08 nov. 2013, 10:11
La 29 de ani, pare o puştoiacă de 16. Ce mănâncă femeia care arată ca o adolescentă

Pentru Susan Reynolds, o femeie de afaceri în vârstă de 29 de ani, nu există ceva mai bun decât legumele şi fructele crude, iar efectul celor şapte ani de dietă fără foc este uluitor: s-a obişnuit să i se spună deseori că are 16 ani, atât de tânără arată!

„Scânteia” s-a aprins în timpul unei călătorii de şase luni în India, când a devenit interesată de yoga. După ce s-a întors acasă, Susan a decis să devină vegetariană şi s-a pregătit pentru a deveni profesoară de yoga. Apoi a adoptat regimul raw vegan. „Am mers să mănânc într-un local, numit Red Sugar, din Edinburgh, unde serveau mâncare raw. Proprietarii mi-au spus câte ceva despre asta, iar când am ajuns acasă am citit mai mult şi am decis să merg înainte. Diferenţa pe care am simţit-o într-o singură zi a fost incredibilă, aşa că am continuat până azi. N-am mai mâncat o masă caldă de şapte ani”, povesteşte Susan, citată de eva.ro.

Jurnaliştii de la Daily Mail au aflat şi ce mănâncă, într-o zi obişnuită, femeia de 29 de ani care arată ca o adolescentă.

Iată programul ei alimentar. În mod evident, nu este pentru oricine, dar vă poate oferi o idee despre punctul în care ea a ajuns acum.

Ora 5.00 dimineaţa: Trezirea. Bea 750 ml de suc de lămâie verde.
6.30-8.30: Exerciţii de yoga.
10.00: Un litru de suc verde, făcut dintr-o salată, o mână de spanac şi o legătură de ierburi, pasate cu blenderul.
11.00-16.00: Gustări care includ fructe întregi (smochine, mango, nuci etc.), ciocolată raw, suc verde şi superalimente, precum polen şi stafide.
18.00: O salată mare sau supe verzi sau alt meniu raw, din fructe sau legume, alune şi seminţe, în funcţie de ce simte că are nevoie în ziua respectivă.