La 33 de ani a fost desemnată cea mai bogată cântăreața din lume. Afacerea care i-a adus cea mai mare parte din averea de 1,7 miliarde de dolari

Rihanna a fost desemnată cea mai bogată cântăreață din lume, cu o avere de 1,7 miliarde. Suprinzător o mare parte din bani nu provin din muzică.

04 aug. 2021, 21:31

Rihanna are o avere estimată la 1,7 miliarde de dolari (1,2 miliarde de lire sterline), iar 1,4 miliarde de dolari reprezintă valoarea companiei sale de cosmetice Fenty Beauty. Astfel vedeta a devenit cea mai bogată cântăreață din lume, la vârsta de doar 33 de ani.

Restul averii sale provine în cea mai mare parte din compania de lenjerie, Savage x Fenty, care evaluată la 270 de milioane de dolari, dar și din câștigurile sale din muzică și actorie.

Doar celebra Oprah Winfrey o depășește din punct de vedere al averii agonisite, ca cea mai bogată prezentatoare TV din lume.

Rihanna – al cărei nume real este Robyn Fenty – a lansat Fenty Beauty în 2017 într-un parteneriat cu compania de produse de lux LVMH.

Ea a declarat că scopul liniei era de reprezenta „orice tip de femeie” și a lansat 40 de nuanțe de fond de ten diferite, un fenomen fără precedent, la acea vreme, care a dus la așa-numitul „Fenty Effect”, unde mărcile rivale și-au extins gama de nuanțe pentru produse de machiaj.

Brandul de cosmetice i-a adus Rihannei venituri anuale de peste 550 de milioane de dolari în primul an, potrivit LVMH.

Cu toate acestea, nu toate afacerile Rihannei au dat roade.

La începutul acestui an, tânăra de 33 de ani a fost de acord cu LVMH să închidă linia de modă Fenty după mai puțin de doi ani în producție.

Cântăreața din Barbados a vândut mai mult de 250 de milioane de discuri, dar nu a mai lansat un album din 2016, relatează BBC.

Smiley în conflict nebănuit cu Rihanna

Smiley a trecut printr-un conflict mai puțin obișnuit, cu nimeni alta decât faimoasa artistă, Rihanna. Această situație nepăcută a avut loc într-un club de vedete din Statele Unite ale Americii. Smiley a trecut prin acestă experiență atunci când a popopsit într-un local din SUA alături de producătorul său  Șerban Cazan.

Când Șerban Cazan a ieșit din local ca să fumeze, acesta a trecut fără să-și dea seama chiar pe lângă celebra Rihanna, iar Smiley l-a atenționat pe tovarășul său că tocmai dăduse nas în nas cu una dintre cele mai mari vedete din lume.

”Şerban spune că se duce afară să fumeze o ţigară şi cum pleca pe culoarul dintre mese, trece pe lângă el Rihanna. Iar Şerban nu o vede. Şi eu strigam la el. Se întoarce şi îi zic: „Băi, tu n-ai văzut-o pe Rihanna? Erai nas în nas cu ea”. La un moment dat, spune cineva “Hai la Karaoke”. Eu am crezut că mergem în alt club, dar de fapt era o cămăruţă mică, cu o masă şi câteva canapele şi toată lumea era adunată acolo. Eu cu Şerban eram singurii outsideri. Nu ne venea să credem în ce context ne aflam”, a povestit Smiley conform Spynews.

Smiley în conflict cu Rihanna: “Tu cine eşti, că nu te ştiu?”

Producătorul Șerban Cazan a decis că ar vrea să facă o poză cu faimoasa artistă Rihanna, însă tovarășul lui Smiley a uitat că avea blitzul de la cameră pornit, iar în momentul în care a făcut fotografia, blitzul puternic a intrat în ochii lui celebrei cântărețe din SUA.

„Şerban a vrut să îmi facă o poză, dar a uitat că avea blițul pornit. Şi ca să se termine seara apoteotic, poc, blitzul direct în ochi la Rihanna. După care ea îi smulge telefonul din mână şi îi zice “Tu cine eşti? Că toată seara mi s-a părut că nu te ştiu”. Ea i-a dat telefonul bodyguard-ului, iar el ne văzuse deja, ştia că nu suntem paparazzi. Văzuse cu cine am ajuns acolo. Şi a aşteptat să plece toată lumea, s-a uitat în telefon şi a văzut că nu sunt deloc poze. Şi după ce am plecat, stăteam în curtea casei cu Şerban, ne uitam în zare şi îi zic “Bă, tu-ţi dai seama că abia te-ai cunoscut cu Rihanna şi deja te-ai certat cu ea?”, a mai spus Smiley.


loading...