La 41 de ani, o faimoasă ACTRIŢĂ şi-a DESFĂCUT picioarele pentru fani, în timpul unei petreceri FOTO

Cu toate că are 41 de ani, Carmen Electra nu îşi dezamăgeşte fanii şi fiecare specacol la care participă este unul incendiar. În ultimul show, organizat cu ocazia Paştelui, ea şi-a desfăcut picioarele pe scenă, spre deliciul bărbaţilor prezenţi. Mai mult, actriţa a completat ipostaza sexy cu un decolteu generos, .

01 apr. 2013, 20:55

Faimoasa actriţă Carmen Electra este şi astăzi, la peste 40 de ani de la naştere, una dintre cele mai dorite femei din lume. În ultimul ei spectacol, organizat în California, ea şi-a uimit fanii prin ţinuta pe care a ales-o şi prin mişcările lascive cu care s-a făcut remarcată pe scenă, potrivit The Sun.

Citeşte şi Carmen Electra a îmbrăcat după 15 ani costumul de baie roşu care a consacrat-o în Baywatch FOTO

Citeşte şi Carmen Electra s-a combinat cu un milionar britanic foarte cunoscut. Vezi FOTO cu cei doi

Cunoscută după ce jucat în serialul Baywatch, actriţa continuă să fie în atenţia publicului. În timpul unei petreceri dintr-un club american, ea a dansat, îmbrăcată în alb la White Party Palm Springs 2013. În cursul lunii trecute, au apărut mai multe zvonuri că este într-o relaţie cu înotătorul olimpic Ryan Lochte, mai mic cu 12 ani decât ea, după ce au fost surprinşi într-un club de noapte în timp ce se sărutau.

Citeşte şi Carmen Electra, diva fără vârstă. A electrizat audienţa la o gală de binefacere FOTO