La 43 de ani ARATĂ ca la 20! Vedeta autohtonă după care toţi bărbaţii întorc capul

Prezentă la un eveniment monden din Capitală, vedeta din imagini a lăsat cu gura căscată aproape toţi invitaţii atunci când şi-a făcut apariţia. Anca Ţurcaşiu, căci despre ea este vorba, a purtat o rochie neagră mulată pe silueta perfectă şi, chiar dacă a împlinit vârsta de 43 de ani, a dat clasă multor vedete cu mult mai tinere. 

RomaniaTV.net
09 nov. 2013, 09:47
La 43 de ani ARATĂ ca la 20! Vedeta autohtonă după care toţi bărbaţii întorc capul

Anca Ţurcaşiu a vorbit, în EXCLUSIVITATE pentru ziarulring.ro, despre ultimele evenimente din viaţa sa, uşor neplăcute, dar care au „ajutat-o” să arate atât de bine. Aceasta şi-a fracturat degetul de la un picior în timp ce se afla la un eveniment şi a fost nevoită să stea cu piciorul în ghips mai bine de cinci săptămâni, timp în care s-a deplasat cu ajutorul cârjelor.

„Mi-am agăţat tocul de la pantof într-o treaptă, s-a dat degetul peste cap şi s-a rupt. Am căzut pe nişte trepte. A fost oribil… A fost foarte greu, e prima dată în viaţă când mi s-a întâmplat aşa ceva”, a povestit, în urmă cu ceva timp, Anca Ţurcaşiu. Acum, actriţa arată mai bine ca niciodată şi acest lucru se datorează şi faptului că a fost, în ultimele săptămâni, oarecum imobilizată. „Din cauza problemei la picior nu am mai făcut mişcare, şi nefăcând acest lucru, nu am mai avut poftă de mâncare şi am mâncat mai puţin. În perioada asta chiar am slăbit vreo două kilograme, dar în rest nu am făcut alceva. După ce mi s-a micşorat stomacul, a fost destul de greu să mă repoziţionez şi să mănânc mai mult, din nou. Dar îmi este bine aşa. Sunt foarte fericită acum!” a declarat Anca Ţurcaşiu.

 

Citeşte mai multe pe www.ziarulring.ro