La 57 de ani, arată ca la 30. Află chiar de la Gillian uimitorul secret al tinereţii fără bătrâneţe

Gillian Taylforth, vedetă Big Brother şi actriţă, a pozat pentru coperta revistei Closer la 57 de ani şi a uimit lumea cu aspectul ei tânăr şi sexy.

05 feb. 2013, 09:58

Gillian Taylforth a apărut în bikini într-un pictorial sexy. Într-una dintre fotografii, cu care a fost ilustrată şi coperta revistei „Closer”, Gillian apare întinsă pe o canapea, într-o poziţie extrem de ispititoare. „M-a şocat şi pe mine când am aflat că oamenii spun că sunt sexy”, a mărturisit Gillian revistei Closer, citată de The Sun.

Actriţa a spus că atunci când va îmbătrâni de-a binelea, va avea amintiri frumoase despre ea şi trupul ei şi tocmai de aceea a şi acceptat provocarea de a poza pentru „Closer”. Gillian a mai mărturisit că nu prea ştie să primească laude şi complimente, că acestea o „încurcă” foarte mult şi se simte chiar jenată, ea fiind mai băieţoasă de fel şi umblând mereu în blugi şi tricouri.

Silueta şi forma ei fizică le datorează unui regim foarte sănătos de viaţă, din care nu a lipsit nicio zi de exerciţii fizice.

„În ultimii doi ani, am început să fac Zumba de trei-patru ori pe săptămână şi asta mă menţine în formă. Am un set de trei greutăţi  cu care fac exerciţii. Mănânc sănătos şi nu consum multă carne. O înlocuiesc cu vegetale de cele mai multe ori”, a dezvăluit Gillian.

Gillian a mărturisit că este şi adepta operaţiilor estetice şi nu exclude, dacă va avea nevoie, varianta unor îmbunătăţiri ale aspectului fizic cu ajutorul bisturiului.

„Deocamdată nu am făcut nicio operaţie estetică. Sunt cu adevărat norocoasă că faţa mea a rezistat atât de mult, dar nu se ştie niciodată. Nu ştii ce îţi rezervă viitorul”, a mai spus Gillian.