La 61 de ani, acuzat că întreţinea raporturi sexuale cu minore, pe care le plătea şi le filma

Un bărbat de 61 de ani din Sibiu a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind acuzat că a întreţinut relaţii sexuale cu mai multe fete cu vârste cuprinse între 12 şi 17 ani, cărora le oferea bani şi pe care le filma cu sau fără acordul acestora.

RomaniaTV.net
29 mart. 2013, 09:32
La 61 de ani, acuzat că întreţinea raporturi sexuale cu minore, pe care le plătea şi le filma

Poliţiştii au făcut o percheziţie la locuinţa unui bărbat de 61 de ani din municipiul Sibiu, suspectat de întreţinerea de raporturi sexuale cu mai multe minore.

Anchetatorii au stabilit că în perioada 2008–2013 bărbatul a întreţinut raporturi sexuale cu mai multe fete cu vârste cuprinse între 12-17 ani, oferindu-le acestora, în schimbul serviciilor sexuale, sume de bani cuprinse între 25 şi 150 de lei sau diverse bunuri. În toate cazurile, bărbatul a realizat materiale video cu conţinut pornografic, cu sau fără acordul minorelor.

Potrivit Mediafax, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Sibiu, urmând să fie prezentat, vineri, magistraţilor de la Judecătoria Sibiu, cu propunere de arestare preventivă, fiind cercetat pentru act sexual cu un minor.

Potrivit poliţiştilor, la percheziţie au participat şi reprezentaţi ai Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sibiu.

Surse din rândul anchetatorilor au declarat că până acum au fost identificate cinci fete cu care bărbatul a întreţinut relaţii sexuale, anchetatorii încercând să stabilească dacă există şi alte tinere implicate în acest caz.