De ce a primit o femeie de 77 de ani 3 milioane de euro pentru favoruri sexuale

O japoneză de 77 de ani a fost condamnată să restituie 3 milioane de euro pe care îi obţinuse timp de şapte ani de la un bărbat în vârstă, în schimbul unor favoruri romantice şi sexuale, scrie presa niponă de joi, preluată de AFP.

RomaniaTV.net
18 apr. 2013, 11:45
De ce a primit o femeie de 77 de ani 3 milioane de euro pentru favoruri sexuale

Potrivit cotidianului Sports Nippon, care menţionează sentinţa justiţiei, femeia de 77 de ani a obţinut 400 milioane de yeni (peste 3 milioane de euro), din 2003 până în 2007, de la „iubitul” ei, mai mare cu doi ani.

Un tribunal din Shizouka (centrul Japoniei) a considerat că femeia l-a prins în mreje pe iubitul ei cam trecut atrăgându-l într-un hotel. Potrivit ziarului, ea l-a convins pe bărbat să îi dea bani ca să îşi plătească datoriile faţă de un alt bărbat, evitând astfel să se căsătorească cu el. Dar, în loc să îşi plătească pretinsele datorii, japoneza şi-a cumpărat maşini: un Jaguar, un BMW şi un Mercedes-Benz, precum şi un apartament de lux.

Pentru a face faţă cererilor iubitei sale atât de pretenţioase, bătrânul a împrumutat la rândul său 400 de milioane de yeni şi şi-a vândut terenurile pe care le moştenise.