E oficial! La Casa de Papel sezonul 5 revine în septembrie! Noutăţile care îi aşteaptă pe fanii serialului

Fanii sunt în delir. La Casa de Papel revine cu nu nou sezon începând din luna septembrie. Marele anunţ a fost făcut chiar pe pagina de Facebook a serialului.

24 mai 2021, 17:42
E oficial! La Casa de Papel sezonul 5 revine în septembrie! Noutăţile care îi aşteaptă pe fanii serialului

La Casa de Papel sezonul 5 revine în septembrie! Acest sezon se va desfăşura în două părţi distincte. Prima parte va începe pe 3 septembrie, iar cea de doua pe 3 decembrie.

E oficial! La Casa de Papel sezonul 5 revine în septembrie! Noutăţile care îi aşteaptă pe fanii serialului

De altfel, iubitorii acstui serial trebuie să ştie că noi actori s-au alăturat distribuției, finalul serialului venind și cu două episoade în plus.

Scenariul celui de-al cincilea sezon se anunță a fi unul incendiar. Potrivit lui Alex Pina, finalul serialului va pune mai toate personajele în situații limită, adrenalina urmând să fie dusă la cel mai ridicat nivel.

„Ne-am gândit aproape un an de zile la modalitatea în care vom despărți gașca. Cum să-l punem pe Profesor în dificultate. Cum să intrăm în situații care sunt ireversibile pentru majoritatea personajelor. Rezultatul îl veți vedea în cel de-al cincilea sezon „La Casa de Papel”. Războiul ajunge la cele mai extreme și brutale niveluri, dar va fi, totodată, și cel mai memorabil și incitant sezon”, a detaliat Alex Pina pentru Netflix, la rubrica „See What’s Next”.

Actorii din serialul-fenomen La Casa de Papel le-au făcut o surpriză uriaşă fanilor din România şi au încercat să vorbească, în cadrul unei emisiuni, în limba română.

Faptul că actorul Darko Peric, care interpretează rolul lui Helsikini, vorbeşte limba română la perfecţie nu mai e o surpriză pentru nimeni. Actorul, de origine sârbă, a demonstrat acest lucru în repetate rânduri, inclusiv în cadrul unui interviu acordat anul acesta pentru Europa FM. Darko a mărturisit atunci că a trăit o perioadă în România. „Am început să fac tatuaje în România. Eu am stat în Bucureşti din ’95 până în ’98, după care m-am dus la Timişoara. Aveam în jur de 21 de ani”.

Acum a dovedit şi cel mai îndrăgit personaj din La Casa de Papel că poate rosti o propoziţie în română fără probleme. E vorba despre actorul Álvaro Morte, care joacă rolul lui „El Profesor”.

Provocarea a constat în repetarea unei propoziţii în română de către actorii spanioli. Prezentatorul le-a spus acestora să repete după el „De sărbători de vom întâlni cu cei dragi”. Primul a fost chiar „Profesorul”, care a spus-o perfect, însă încercările celorlalţi prezenţi în emisiune au stârnit hohote de râs.

Citeşte şi: Cu ce se mai ocupă „El Profesor” din „La Casa de Papel”, actorul care a cucerit fanii de pretutindeni. În ce seriale îl mai putem vedea


loading...