Veşti bune pentru fanii „La Casa de Papel”! Au început filmările pentru ultimul sezon al serialului-fenomen. Primele imagini

Veşti bune pentru fanii serialului-fenomen "La Casa de Papel". Au început filmările pentru al cincilea sezon al producţiei.

RomaniaTV.net
17 sept. 2020, 17:27
Veşti bune pentru fanii „La Casa de Papel”! Au început filmările pentru ultimul sezon al serialului-fenomen. Primele imagini

Primele imagini din spatele camerelor au ajuns deja în mediul virtual, iar actorii par că se distrează de minune la filmările care se desfăşoară în Portugalia.

Surprizele pentru fani nu se opresc aici. În noul sezon vor apărea şi personaje noi. Acestea vor fi interpretate de actorii Miguel Ángel Silvestre și Patrick Criado.

Despre ce e vorba în „La Casa de Papel”

Povestea se conturează în jurul unui personaj numit „El Profesor”, care pune la cale cel mai mare jaf care s-a dat vreodată la Monetăria Spaniei, acest gest fiind un fel de omagiu adus tatălui său, un alt infractor care a fost împușcat în fața unei bănci.

Fire analitică și calculată, înzestrată cu o inteligență uimitoare, personajul pe care îl identificăm mai târziu ca fiind Sergio Marquina (interpretat de Álvaro Morte), adună o echipă de opt infractori pe care îi instruiește în vederea îndeplinirii planului său extrem de bine elaborat, și anume comiterea jafului perfect.

Lucrurile se complică pe parcurs fiindcă „El Profesor” nu ia în calcul și perspicacitatea procuroarei care se ocupă de acest caz.