La câte operaţii estetice a apelat Prima Doamnă a Franţei, Brigitte Macron

După ce Emmanuel Macron a câştigat alegerile prezidentiale din Franţa, tot mai multe multe informaţii despre viaţa personală a acestuia şi a soţiei sale Brigitte Trogneux ies la iveală. 

RomaniaTV.net
11 mai 2017, 06:44
La câte operaţii estetice a apelat Prima Doamnă a Franţei, Brigitte Macron

Prima Doamnă a Franţei, în vârstă de 64 de ani, este bunică şi are trei copii din primul mariaj. Asta nu o împiedică însă se se poarte ca o femeie mult mai tânără, adică să se îngrijească, să meargă la sală şi să poarte haine tinereşti. 

Fără îndoială, Brigitte Macron este o femeie modernă şi asta reiese mai ales din faptul că nu a ezitat să se recăsătorească cu un bărbat cu 25 de ani mai tânăr decât ea. Brigitte nu s-a dat în lături nici de la operaţiile estetice, care o ajută să pară mai tânără decât este de fapt. Potrivit doctorului estetician britanic Ross Perry, Prima Doamnă apelează constant la injecţiile cu Botox pentru a scăpa de ridurile de pe chip. În plus şi-a remodelat nasul, a făcut o operaţie de întindere a pielii feţei şi şi-a mărit pomeţii cu implanturi.

Brigitte Macron nu se bazează însă numai pe operaţiile estetice. Ea merge des la tratamente de întinerire, la sala de forţă şi ţine un regim strict care îi menţine un metabolism activ. De asemenea, Prima Doamnă a Franţei are mare grijă şi de modul în care se îmbracă cât şi de coafura sa, pe care stiliştii din Londra o găsesc ca fiind impecabilă.