La ce aliment a renunțat Nadia Comăneci, pentru a avea o siluetă de invidiat. Românii îl consumă în fiecare zi

Nadia Comăneci a oferit câteva sfaturi pentru persoanele care se luptă cu kilogramele. Cum reușește să se mențină în formă, la 62 de ani, vezi în rândurile de mai jos.

28 nov. 2023, 15:38

Nadia Comăneci a mărturisit ce obișnuiește să mănânce într-o zi pentru a avea corpul perfect chiar și la vârsta pe care o are. Recent, fost gimnastă a împlinit 62 de ani.

Citește și Locul secret unde Nadia Comăneci se iubea cu Ion Dolănescu. Aici fugeau când voiau să fie singuri

Sfaturile din partea acesteia sunt importante pentru multe femei, mai ales că Nadia Comăneci este prima gimnastă de 10 din România.

Deși au trecut 60 de ani, Nadia Comăneci are în continuare o siluetă de invidiat. Fosta gimnastă a renunțat la un preparat pe care mulți români îl iubesc, dar care nu este deloc indicat pentru siluetă.

Alimentul la care a renunțat Nadia Comăneci

Nadia Comăneci, trecută de 60 de ani, are în continuare un corp cu care se poate mândri! Fosta sportivă are grijă la alimentație, dar în fiecare zi face și exerciții fizice.

De altfel, fosta gimnastă a vorbit în mai multe interviuri despre stilul de viață și a dezvăluit că prima parte a zilei o are rezervată antrenamentelor.

Antrenamentele durează o jumătate de oră și includ cardio, alergat, stretching și exerciții.

Pe lângă toate acestea, Nadia urmează și un regim alimentar de la care foarte rar se abate. Sportiva a renunțat în ultimii ani la cartofii prăjiți, preparatul consumat de români în fiecare săptămână.

Vezi și Imagini de la petrecerea altfel a Nadiei Comăneci. Ce mesaj le-a transmis românilor cu ocazia Zilei Naţionale VIDEO

Celebra româncă a spus că își începe fiecare dimineața cu o cafea în care pune puțin lapte, dar și cu un pahar cu suc de portocale proaspăt stors.

Fiind cea mai importantă masă a zilei, Nadia Comăneci este atentă la ce mănâncă în fiecare zi.

Nadia Comăneci a mărturisit că obișnuiește să mănânce la micul dejun iaurt, pâine prăjită integrală, curcan și puțină brânză. De altfel, fosta mare gimnastă a spus că rareori mănâncă ou fiert, potrivit Viva.ro.

Cât despre masa de prânz, sportiva a explicat că preferă să mănânce wraps făcute de ea cu ce îi mai rămâne de la cina avută în ziua precedentă, la care mai adaugă somon, humus și brânză.

De asemenea, seara, Nadia Comăneci mănâncă pește cu humus și salate.