La ce alimente a renunțat Nicole Cherry ca să aibă din nou 48 de kilograme. Artista a ajuns foarte repede la greutatea dinaintea nașterii

Nicole Cherry, care a născut în luna noiembrie, a ajuns într-un interval relativ scurt la formele pe care le avea înainte să rămână însărcinată.

22 mai 2022, 21:23
La ce alimente a renunțat Nicole Cherry ca să aibă din nou 48 de kilograme. Artista a ajuns foarte repede la greutatea dinaintea nașterii

Ca să scape de kilogramele acumulate pe perioada sarcinii, Nicole Cherry s-a ambiționat și a renunțat la unele alimente. În așa fel a reușit să ajungă repede la silueta ei de dinainte.

Cântăreața a spus că a pus pe ea cam cinci kilograme și și-a dorit să scape de ele. Pe lângă alimentație, la care e foarte atentă. Nicole Cherry nu neglijează deloc nici sportul.

„Nu mai mănânc produse din faină albă și zahăr, ci totul este integral. Însă, nu am scos pâinea din alimentație, pentru că, la sfaturile antrenoarei, la vârsta mea, nu este cazul. Am ales variantele sănătoase – pâine integrală/orez sălbatic /paste integrale!

Carne slabă și pește, pentru că toate au proteine, grăsimi, carbohidrați, dar sunt astfel calculate, pentru a-mi modela frumos trupul”, a declarat Nicole Cherry, potrivit Libertatea.

Celebra artistă a devenit mămică pentru prima dată în 27 noiembrie, chiar înainte de a împlini 23 de ani, Nicolle Cherry fiind cerută de soție de logodnicul ei Florin Popa, chiar cu o lună înainte să nască.

De când a devenit mămică, viaţa ei s-a schimbat şi se bucură din plin de frumoasa perioadă pe care o trăieşte alături de micuţa Anastasia.

@nicolecherry Am zis sa va cantam si impreuna😂❤️ #fyp #fy #flori ##globalrecords #floriletale #newsong #sneakpeak #nicolecherry ♬ Florile Tale – nicolecherry

Cântăreața a mărturisit că a reușit să slăbească foarte rapid după sarcină, astfel că în prezent a revenit la greutatea inițială, mai exact, 48 de kilograme.

„Am slăbit ușor, pentru că nu am luat nici multe kilograme. Am fost foarte setată în sarcină să nu iau multe kilograme. Nu vă gândiți că m-am abținut de la lucrurile la care pofteam, pentru că știu că nu e ok, dar am fost echilibrată și asta m-a ajutat foarte mult să nu iau kilograme în plus și ulterior să le dau și jos repede. Acum ajuns la 48 de kilograme, câte aveam inițial când am rămas însărcinată și vreau să mai slăbesc vreo 3. Oricum, când am rămas însărcinată aveam vreo 2-3 kilograme în plus, deci cumva am ajuns de unde am plecat”, a spus Nicolle Cherry.

 


loading...
Partenerii noștri