Nicole Cherry radiază! Cum s-a schimbat viața artistei de când a devenit mămică și cum a reușit să ajungă la 48 de kilograme

Cu o siluetă de invidiat, Nicole Cherry radiază de fericire şi a povestit despre perioada pe care o traveresează de când a devenit mămică, dar și cum a reușit să slăbească după naștere. Cântăreaţa a vorbit în emisiunea La Măruţă, depre cum arată viaţa ei de când a adus-o pe lume pe micuţa Anastasia, artista mărturisind că îşi mai doreşte un copil.

04 apr. 2022, 14:31
Nicole Cherry radiază! Cum s-a schimbat viața artistei de când a devenit mămică și cum a reușit să ajungă la 48 de kilograme

Invitată în cadrul emisiunii prezentate de Cătălin Măruță, Nicole Cherry a strălucit. La propriu, deoarece chipul ei a fost decorat de numeroase pietre sclipitoare.

Celebra artistă a devenit mămică pentru prima dată în 27 noiembrie, chiar înainte de a împlini 23 de ani, Nicolle Cherry fiind cerută de soție de logodnicul ei Florin Popa, chiar cu o lună înainte să nască.

De când a devenit mămică, viaţa ei s-a schimbat şi se bucură din plin de frumoasa perioadă pe care o trăieşte alături de micuţa Anastasia.

Nicole Cherry, prima apariție la TV de când este mamă

Nicole Cherry a povestit cum au fost primele 4 luni alături de Anastasia și recunoaște că este ajutată de mama sa.

”Au fost patru luni intense, cu de toate, și descoperim în fiecare zi lucruri noi. Am scăpat de colici. A fost greu, foarte greu. În perioada asta mi-am dat seama cât de rea sunt de somn, acum am descoperit, eu nu știam…băi, dar să nu dormi atâta, mamă, e greu tare. Doame ajută, o am pe mami care a fost sfântă și ar trebui să îi fac o statuie. Acum înțeleg de ce este diferența de șase ani între mine și sora mea, pentru că nici eu și nici soara mea nu am dormit. Nu înțelegeam niciodată și mereu o întrebam, de ce ți-a luat atâta să mă faci pe mine. Și face – pentru că un an nu a dormit sora ta și tu nu ai dormit șase luni. Și acum înțeleg de ce. Mami, ești o eroină, te iubesc și nu e nimeni ca tine. E incredibilă”, a spus Nicole Cherry în emisiunea prezentată de Cătălin Măruță, care a remarcat faptul că „micuța cireșică” își mai dorește un copil.

„Nicole Cherry ne-a spus că micuța Anastasia o să aibă un frățior peste șase ani, ca să poată să doarmă, să se odihnească”, a spus prezentatorul.

De asemenea, Nicolle a povestit că se pregătește de botez, micuța Anastasia urmând să fie creștinată în luna mai.

Cum a reușit Nicolle Cherry să slăbească după sarcină

Cântăreața a mărturisit că a reușit să slăbească foarte rapid după sarcină, astfel că în prezent a revenit la greutatea inițială, mai exact, 48 de kilograme.

„Am slăbit ușor, pentru că nu am luat nici multe kilograme. Am fost foarte setată în sarcină să nu iau multe kilograme. Nu vă gândiți că m-am abținut de la lucrurile la care pofteam, pentru că știu că nu e ok, dar am fost echilibrată și asta m-a ajutat foarte mult să nu iau kilograme în plus și ulterior să le dau și jos repede. Acum ajuns la 48 de kilograme, câte aveam inițial când am rămas însărcinată și vreau să mai slăbesc vreo 3. Oricum, când am rămas însărcinată aveam vreo 2-3 kilograme în plus, deci cumva am ajuns de unde am plecat”, a spus Nicolle Cherry.

Citiți și: Fetiţa lui Nicole Cherry face furori pe Instagram. Micuţa Anastasia a furat inimile tuturor: „Doamne, e o păpuşă”

Citiți și: Cum se descurcă Nicole Cherry cu fetiţa ei. Ce probleme are Anastasia: „Este grea perioada asta”