La ce facultate trebuie să mergi dacă vrei o viaţă sexuală bogată

Un studiu facut in Marea Britanie a scos la iveala faptul ca studentii care aleg filozofia la Universitatea din Brighton au mai multi parteneri sexuali in timpul carierei academice. La studiu au participat studenti de la toate universitatile britanice.

RomaniaTV.net
26 mai 2014, 11:09
La ce facultate trebuie să mergi dacă vrei o viaţă sexuală bogată

Cercetarea a fost facuta de University Sex League Survey din Marea Britanie si a scos la iveala faptul ca un student la filozofie de la Universitatea din Brighton are in medie 10,29 parteneri sexuali in timpul petrecut la facultate. Pe langa acestia, colegii lor de la Universitatea din Sussex au numai 4,48.

Cum să te răzbuni după ce te-a înşelat, ca să-ţi treacă mai repede

Pe locul doi in neobisnuitul top au iesit cei care au ales sa mearga la Universitatea Chester – 9,94 parteneri sexuali. Iar la coada clasamentului sunt studentii de la Bath Spa, care reusesc sa intretina relatii sexuale cu numai 2,57 parteneri.

Site-ul britanic independent.co.uk rade de vesnica lupta dintre universitatile Oxford si Cambridge. Chiar daca Universitatea Cambridge a castigat din nou batalia din Ghidul Complet al Universitatilor, publicat saptamana trecuta, studentii de la Oxford isi vor gasi cu siguranta consolarea intre asternuturi. Scor final Oxford – Cambridge: 5,89 la 4,70, scrie Pro TV. 6.129 de studenti au participat la studiu.

Citeşte şi HOROSCOP: Motive de divorţ, în funcţie de zodie