La ce meserie a renunţat Paula Chirilă pentru a deveni prezentatoare tv. Detaliul mai puţin ştiut din viaţa vedetei

Paula Chirilă apare aproape în fiecare zi pe micile ecrane. Toată lumea o ştie pe prezentatoarea tv de mulţi ani, însă ce nu ştiu la fel de mulţi este meseria la care a renunţat pentru a ajunge în televiziune.

23 nov. 2021, 22:31
La ce meserie a renunţat Paula Chirilă pentru a deveni prezentatoare tv. Detaliul mai puţin ştiut din viaţa vedetei

Paula Chirilă şi-a adus aminte de anii tinereţii şi de meseria pe care o practica la vremea respectivă. Coreprezentatoarea de la Xtra Night Show, Antena Stars, a dezvăluit că a fost asistentă medicală la un spital, la secţia de urgenţă.

A fost o perioadă foarte încărcată pentru Paula fiindcă încerca să fie prezentă şi la facultate şi să facă faţă şi cu munca în spital.

„Au fost 4 ani de facultate în care eu eram ziua la facultate, zi-lumină. Și noaptea eram la spital, și apoi iarăși. De la 7 mergeam la facultate, spălam pe jos în sala de mișcare. De la 9 începeam cursurile și terminam seara și mă duceam la spital. Nu a fost deloc ușor. Acum privesc în urmă, așa, cu îngăduință, dar atunci a fost o perioadă foarte grea. Însă atunci fiind foarte tânără, am putut să duc chestia asta”, a povestit Paula Chirilă, pentru ciao.ro.

Citiţi şi Paula Chirilă a ajuns de urgenţă la spital, pentru a doua oară în ultimele trei săptămâni. A fost luată cu ambulanţa din platoul emisiunii

Experienţa a fost cu adevărat traumatizantă, îşi aduce aminte Paula, care a dezvăluit că a văzut, nu de puţine ori, cum oamenii mureau în braţele ei.

„Au fost câteva momente foarte grele în care efectiv au murit oameni în mâinile mele și nu am să uit asta nicio secundă cât o să trăiesc, nu am să uit să văd cum tineri mureau absolut fără să le mai putem face nimic, nici eu, nici medicul de gardă, pur și simplu cedau. A fost cumplit, pentru că eu eram la urgențe medicale, chiar unde erau urgențele”, a mai spus Paula Chirilă pentru sursa citată.

Paula Chirilă a explicat că a fost o perioadă grea pentru ea, dar a primit numeroase lecţii de viaţă. A mărturisit, de asemenea, că nu ar mai putea profesa în acelaşi domeniu.

Paula Chirilă a absolvit Facultatea de Teatru din cadrul Universității de Arte „George Enescu” Iași, promoția 1998. Tot în 1998, a debutat în actorie pe scena Teatrului de Stat din Oradea cu rolul „Rosine” din „Bărbierul din Sevilia”. Timp de trei ani, actrița a jucat la Teatrul din Oradea, iar alți trei la Teatrul de Nord din Satu Mare. Pentru o scurtă perioadă de timp, Chirilă a cântat cu formația Boema din Oradea. Pe micile ecrane, actrița debutat cu rolul Anei, în filmul „Margo” (2006), regizat de Ioan Carmazan.

Citiţi şi Paula Chirilă, despre diagnosticul primit de la medici după ce a fost luată cu ambulanţa