Paula Chirilă a ajuns de urgenţă la spital, pentru a doua oară în ultimele trei săptămâni. A fost luată cu ambulanţa din platoul emisiunii

Actriţa Paula Chirilă a trecut în ultima vreme prin momente extrem de grele. După ce la sfârșitul lunii ianuarie s-a confruntat cu dureri abdominale severe, ea a fost luată din nou cu ambulanța, de data aceasta din cauza unei crize renale.

13 feb. 2021, 10:47
Paula Chirilă a ajuns de urgenţă la spital, pentru a doua oară în ultimele trei săptămâni. A fost luată cu ambulanţa din platoul emisiunii

Paula Chirilă a fost luată cu ambulanța chiar în platoul emisiunii Xtra Night Show. Din spusele sale, medicii au diagnosticat-o cu dispepsie ulceroasă. Se pare că Paula Chirilă a ajuns la această boală din cauza consumului excesiv de medicamente anti-inflamatorii pe care le lua pentru durerile cauzate de hernia de disc, scriu jurnaliştii de la wowbiz.ro.

Citeşte şi Paula Chirilă, despre diagnosticul primit de la medici după ce a fost luată cu ambulanţa

„Am stat până pe la 4 dimineața. Am stat în perfuzii, sub observații. E un început de ulcer. Dispepsie ulceroasă se numește, trebuie să țin regim. Am luat tot felul de pastile pentru durerile cauzate de hernia de disc. Mi s-a spus să nu mai fac așa ceva”, a spus actriţa la vremea respectivă.

Recent, telespectatorii au observat lipsa Paulei Chirilă din emisiunea Xtra Night Show, iar moderatorul Dan Capatos a dezvăluit că artista a fost luată din nou cu ambulanța, din cauza că a suferit o criză renală. „Paula a avut o criză renală infernală și a fost luată de urgență cu ambulanța. Se află la Spitalul Militar. A eliminat o piatră chiar la noi în redacție”,  a spus acesta.

Citeşte şi Paula Chirilă, probleme de sănătate în perioada de izolare: „Nu puteam să mă mişc de pe o parte pe alta, a fost absolut sinistru”