La ce truc vestimentar apelează Anda Adam pentru a nu-şi expune burtica de gravidă?

Anda Adam a decis de curând să îşi schimbe complet stilul vestimentar. Chiar dacă cântăreaţa nu a fost niciodată adepta hainelor largi, care să-i ascundă formele perfecte lucrate intens în sala de sport, se pare că acum decizia sa a fost luată mai mult pentru a-şi proteja presupusa sarcină, de care vorbeşte toată lumea.

RomaniaTV.net
22 iul. 2015, 10:13

Anda Adam trece printr-o perioadă frumoasă a vieţii sale. După ce recent s-a căsătorit cu bărbatul visurilor sale, se pare că artista se pregăteşte să devină mamă.

Cu toate că Anda Adam nu a recunoscut sarcina, decizia sa de a se îmbrăca în ultima vreme cu haine cât mai largi şi vaporoase vine să întărească zvonurile.

Anda Adam este ÎNSĂRCINATĂ? Iată gestul care a trădat-o FOTO şi VIDEO

Recent, Anda Adam şi-a postat pe pagina sa de Facebook un colaj foto de la malul mării. În acele fotografii, Anda Adam apare pe plajă, însă nu cum ne-a obişnuit până acum, în costume de baie sexy, ci într-o rochiţă largă de culoare roşie, care, deşi îi evidenţia bustul generos, îi ascundea burtica.

Fiindcă în acele ipostaze cântăreaţa era extrem de sexy, fanii acesteia au răsplătit-o cu numeroase like-uri şi mesaje de felicitări.

Citeşte şi  Anda Adam e GRAVIDĂ. Gestul BANAL care a dat-o de GOL