La cuţite cu vecinii. Cântăreţul Gelu Voicu este acuzat de hărţuire

Celebrul cântăreţ de muzică populară Gelu Voicu este acuzat de vecini de hărţuire. Mărul discordiei dintre artist şi o familie de medici din Bucureşti este o vilă de aproape un milion de euro. Aceştia susţin că, de mai bine de şase ani, sunt supuşi de către Voicu la nenumărate abuzuri.

RomaniaTV.net
27 oct. 2012, 06:52
La cuţite cu vecinii. Cântăreţul Gelu Voicu este acuzat de hărţuire

În viaţa de zi cu zi, cântăreţul de muzică populară Gelu Voicu nu pare că s-ar inspira sau s-ar ghida după versurile melodiilor sale. Vecinii săi, membrii familiei Veştemeanu, cei care îl reclamă constant autorităţilor, au declarat pentru ziarul Cancan că au ajuns la capătul răbdărilor din cauza hărţuirilor la care sunt supuşi.

Încă de când s-a mutat, în martie 2006, familia Voicu ne-a spus de la început că vor face de aşa natură ca noi să le vindem lor această casă. Şi de atunci au început nenumărate abuzuri. Zi de zi să ne facă tot felul de necazuri. În cei 6 ani de când locuieşte familia Voicu, au venit aici peste 50 de echipaje de poliţie„, a declarat unul dintre vecini.

Aparent, disputa se dă pentru curtea pe care cei doi sunt nevoiţi să o împartă. Totuşi, vecinul lui Voicu susţine că acesta nu se sfieşte să se laude cu relaţiile sale. „La unul dintre scandaluri, acum câţiva ani, mi-a spus „Te mut mă, te mut!”. Aşa, parcă îi săreau ochii din orbite. Sunt şmecher, am spate. Cumpăr poliţie, cumpăr justiţie, cumpăr presă, fac ce vreau! Sunt şmecher! Asta mi-a spus-o în urmă cu 3-4 ani„, a mai spus vecinul.

Cântăreţul nu a dorit însă să comenteze prea mult acest subiect. „În ultima vreme scandalurile s-au mai aplanat. Există nişte plângeri penale făcute, dar îmi rezerv dreptul de a nu discuta despre asta. E problema mea!„, a declarat Gelu Voicu pentru Cancan.