La Institutul Marius Nasta au fost transferați patru pacienți de la Matei Balș. Un bărbat are nevoie de oxigen

În urma incendiului de la Institutul Marius Nasta, patru pacienți au fost internați la Marius Nasta. Dintre aceștia, un bărbat se afla într-o stare gravă, având nevoie de oxigen.

29 ian. 2021, 09:37

La Institutul Marius Nasta au fost transferați patru pacienți de la Matei Balș. Managerul institutului a făcut declarații de presă după ce patru persoane au fost transferate la unitatea medicală de la Institutul ”Matei Balș”.

Conform lui Beatrice Mahler, au fost aduse patru persoane, dintre care două femei și doi bărbați. Unul dintre bărbați are nevoie de oxigen.

Citește și: Anchetă de proporţii după incendiul de la Matei Balş. Dosar penal pentru ucidere din culpă, deschis de procurori

”La Marius Nasta au fost transferate patru persoane, două femei și doi bărbați. Doi stare cu stare stabilă în secția COVID și doi cu stare gravă în secția de Terapie Intensivă. Avem disponibilitate până la 36 de locuri, dacă vor fi necesare noi suntem aici. Datele despre pacienții care sunt internați vor fi furnizate aparținătorilor. Am chemat personalul din graficul de astăzi mai repede la muncă pentru a fi pregătiți” , a declarat managerul Spitalului Marius Nasta.

”Nu am luat încă contact cu rudele pacienților, trebuie informate de la colegii de la Institutul Matei Balș. Noi, la Marius Nasta, avem centrală termică și nu avem probleme de acest gen. Nu sunt persoane arse” , a precizat Beatrice Mahler.

La Institutul Marius Nasta au fost transferați patru pacienți de la Matei Balș. Un incendiu a izbucnit în această dimineața la Institutului Matei Balș din Capitală, iar patru persoane au murit. De asemenea, alte 100 de pacienți au fost transferați la alte spitale din Capitală.

La Institutul ”Matei Balş” s-au deplasat şeful DSU, Raed Arafat, ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, secretarul de stat în MS Andreea Moldovan, prefectul Capitalei, Traian Berbeceanu.

Secretarul de stat Raed Arafat aprecizat că nu sunt pacienţi cu arsuri. Potrivit şefului Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, trei persoane au fost găsite după ce s-a degajat fumul, iar o a patra a fost resuscitată, dar fără rezultate pozitive. Raed Arafat a precizat că apelul la 112 a venit la ora 5 dimineaţa.

La Institutul Marius Nasta au fost transferați patru pacienți de la Matei Balș.

S-a aflat care ar putea fi o posibilă cauză a incendiului tragic de la Institutul Matei Balș

Apar noi detalii despre incendiul tragic de la Institutul Matei Balș din Capitală, în care au murit patru oameni. Un reșou care funcționa în salonul care a ars la Institutul ”Matei Balș” din București ar putea fi cauza incendiului, potrivit unor surse G4media.

 

 


loading...