La mare, la soare, PARTIDELE sunt GOALE. VASILE BLAGA, surprins pe plajă VIDEO

Vasile Blaga a renunţat la costum şi la cravată. Şeful PDL a îmbrăcat un slip şi s-a bălăcit în valurile mării. Sătul de apa sărată, Blaga a mai înotat puţin şi în piscina unui complex de lux, unde de altfel s-a şi cazat pe perioada sejurului.

21 iul. 2014, 07:27
La mare, la soare, PARTIDELE sunt GOALE. VASILE BLAGA, surprins pe plajă VIDEO

Imaginile au fost difuzate în emisiunea Cancan.ro de la România TV. Pentru că în weekend apele politice s-au mai liniştit, Vasile Blaga a luat în piept valurile. Pe înserat, când plaja din staţiunea Mamaia nu mai era atât de aglomerată, iar ploaia se pregătea să strice plimbările turiştilor, şeful democrat liberalilor a făcut o baie în mare.

Citeşte şi Elena Udrea, despre refuzul PDL de a colabora cu PMP: Să fie sănătoşi!

Vasile Blaga s-a oprit să înoate puţin şi în piscina unui complex de apartamente de lux situat chiar pe plajă. După o scurtă bălăceală, urechile preşedintelui PDL par să fi intrat la apă. Atent să nu intre cu nisip pe picioare în clădirea unde e cazat, Vasile Blaga îşi şterge temeinic tălpile. Luxul din clădirea de fiţe în care este cazat Blaga ridică preţul unui apartament cu trei camere la 500.000 de euro. Printre vecinii săi se află Ilie Năstase, fiul lui Mitică Dragomir sau fotblaistul Ciprian Marica. Cu cel din urmă, Blaga s-a şi întâlnit, de altfel, la un pahar de şpriţ.

Citeşte şi ELENA UDREA: Cu Vasile Blaga în fruntea sa, PDL A MURIT. Astăzi, Vasile Blaga a spus „Adio, PDL!”