La o lună după ce a recunoscut că este GAY, starul din Prison Break uimeşte cu o altă DEZVĂLUIRE CONTROVERSATĂ

Wentworth Miller, starul din Prison Break uimeşte la doar o lună după ce a recunoscut că este homosexual. Astfel, într-un interviu recent, bărbatul a declarat că a încercat de mai multe ori să se omoare.

09 sept. 2013, 19:53

Wentworth Miller uimeşte cu fiecare apariţie publică. Astfel, de când a admis că este homosexual, tânărul se află în centrul atenţiei, presa tabloidă dorind să afle mai multe informaţii despre viaţa lui privată, potrivit Hollywood Reporter.

Citeşte şi MĂRTURISIREA unuia dintre cei mai sexy actori de la Hollywood: „Sunt HOMOSEXUAL”

În timp ce vorbea la o campanie destinată drepturilor omului, el a povestit un incident neplăcut din adolescenţă, atunci când a încercat să se omoare cu un tub de pastile în timp ce părinţii lui erau plecaţi de acasă.

Prima oară am încercat să mă omor când aveam 15 ani. Am aşteptat până familia a plecat de acasă într-un weekend şi atunci când eram singur am înghiţit un tub de pastile. Nu îmi amintesc ce s-a întâmplat în următoarele zile, dar ştiu sigur că lunea eram în atobuz, în drum spre şcoală, dând impresia că totul este bine. Şi atunci când cineva mă întreba dacă acela a fost un strigăt de ajutor, eu răspundeam că nu, doarece nu am spus la nimeni„, a declarat Miller.

Citeşte şi Vedete de România: Au ajuns faimoase, deşi nimeni nu ştie cu ce se ocupă VIDEO

De asemenea, actroul a vorbit şi despre homosexualitate, recunoscând că a vrut de multe ori să recunoască acest lucru, dar a ales să păstreze secretul pentru el.

Am avut numeroase ocazii să spun adevărul, acela că sunt homosexual, dar am ales să nu fac acest lucru. Cei din jur ştiau acest lucru, familie şi prieteni, dar profesional, public, nu ştia nimeni„, a adăugat el.