La Olt nu-i ca la Caraş. Parlamentarii PDL nu pleacă după Vâlcov

Parlamentarii PDL de Olt nu îl urmează pe primarul municipiului Slatina, Darius Vâlcov, care şi-a dat demisia din partid. Senatorul Mihai Niţă a fost numit preşedinte interimar al PDL Olt, iar deputatul Daniel Bărbulescu şi secretarul general al organizaţiei, Dan Bălăşescu, spun că nu intenţionează să plece, chiar dacă se declară nemulţumiţi de politica pormovată de către conducerea centrală a partidului.

RomaniaTV.net
28 mart. 2012, 10:56
La Olt nu-i ca la Caraş. Parlamentarii PDL nu pleacă după Vâlcov

Senatorul Niţă a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, citat de Agerpres, că Biroul Permanent Judeţean al PDL Olt va rămâne neschimbat şi are drept scop obţinerea la alegerile locale a unui rezultat similar celui din 2008, chiar dacă acest lucru va fi mai dificil în condiţiile în care Darius Vâlcov ar putea candida ca independent sau reprezentând alt partid decât PDL.

Deputatul Daniel Bărbulescu şi secretarul general al PDL Olt, Dan Bălăşescu, au anunţat că nu vor pleca din partid şi vor rămâne în PDL Olt chiar dacă organizaţia judeţeană de partid este nemulţumită de conducerea centrală a formaţiunii.

‘La Slatina partidul va avea de suferit semnificativ, nu e un lucru pe care să-l ascundem. Toţi (n.r. – Daniel Bărbulescu, Dan Bălăşescu) am intrat în PDL pentru Darius Vâlcov, dar viaţa politică a partidului trebuie să meargă înainte. Am discutat cu activiştii noştri, este un moment greu pentru PDL Olt dar trebuie să strângem rândurile şi să continuăm acţiunile în vederea alegerilor locale’, a spus deputatul Bărbulescu.

Cei doi paralmentari democrat-liberali de Olt au susţinut, miercuri, că la Bucureşti, conducerea PDL cunoştea nemulţumirile liderului judeţean Darius Vâlcov, dar nu s-a acţionat pentru o mai bună comunicare, probabil considerându-se că Vâlcov va candida pentru un nou mandat de primar la Slatina din partea PDl şi va câştiga.

Darius Vâlcov a demisionat marţi din PDL.