La patru ani de la căsătorie, o celebră artistă recunoaşte: „Am fost înşelată, e sfăşietor!”

O cunoscută artista de la noi, a vorbit despre trauma suferită în tinerete şi cum a marcat-o. Cântăreața a recunoscut că a fost înșelată, spre surprinderea tuturor.

26 aug. 2017, 07:45
La patru ani de la căsătorie, o celebră artistă recunoaşte: „Am fost înşelată, e sfăşietor!”

Celia, căci despre ea este vorba, a dezvăluit că a fost înșelată într-o veche relație, de cel cu care avea în plan chiar să se căsătorească. În curând, cântăreața va lansa un videoclip noii sale piese, „La două capete”, în colaborare cu un artist foarte talentat, Karym. În poveste va juca și Andreea, o fostă concurentă de la emisiunea „Mireasă pentru fiul meu”. Subiectul piesei este inspirat din realitate şi Celia a recunoscut că se regăsește în această melodie, deoarece şi ea a fost tradată la un moment dat de un bărbat.

„Da, am fost înşelată. A fost destul de sfâşietor, însă acum privesc acea experienţă cu alţi ochi. Fiecare vede iubirea în felul lui, chiar la finalul clipului există un citat care spune aşa: „Nu poţi să faci vreun rău când ai doar dragoste în suflet”. Pentru fiecare există cineva care poate să ofere acea linişte, acea încredere. Unde există durere adâncă, nu e iubire. Aşa că nu avem nimic de pierdut, şi ar trebui să primim acea experienţă ca pe o eliberare, chiar dacă pe moment e sfâşietor. Însă pe lângă asta, mă bazez mult pe lecţiile karmice, pe zicala „ce ţie nu-ţi place, altuia nu îi face”. În viaţă nimic nu e întâmplător! Aşa că nu fă nimic din ceea ce te-ar răni pe tine şi acceptă orice ţi-a fost dat ca lecţie”, a dezvaluit Celia pentru click.ro.

Pe de altă parte, artista a declarat că din momentul în care l-a cunoscut pe actualul ei soț, s-a îndrăgostit iremediabil şi de 5 ani au o relație bazată pe încredere, iubire şi respect. Acum doua zile, Celia şi soțul ei, Ardeli Ancuța, au aniversat 4 ani de căsătorie. Cei doi s-au căsătorit civil pe 7 mai în Australia, iar nunta religioasă a avut loc în România, pe 24 august, la biserica din Ghelari.

„Azi (n.r. 24 august), împlinim 4 ani de când ne-am jurat iubire veșnică. O viață nu e suficient pentru iubirea noastră!”, a scris artista pe o rețea de socializare.

„Acum 5 ani am început relația, iar la un an după ne-am căsătorit civil. Acum 5 ani, pe 7 mai, la ora 7, a fost primul nostru sărut. Eu sunt de modă veche, Hahaha:)) dacă ajungeam să mă sărut cu un baiat, mă consideram deja într-o relație! Nu-mi furau băieții ușor nici măcar un sărut, căci pentru a face acel pas îl analizam cât pentru o potențială viitoare relație sau nu, aşa că, testul era destul de greu”, dezvăluia recent Celia.

Citeşte şi Celia, suprinsă alături de un alt bărbat: „Sunt atât de fericită!” Imaginile fac senzaţie pe net FOTO