La peste 80 de ani, această femeie nu avea niciun fir de păr alb – Află care e secretul ei

Iată povestea unei femei care a reuşit să îşi menţină tinereţea podoabei capilare. La peste 80 de ani, femeia nu avea deloc părul alb, iar secretul ei consta într-o băutură naturală.

25 sept. 2015, 10:49
La peste 80 de ani, această femeie nu avea niciun fir de păr alb – Află care e secretul ei

În zilele noastre este cu adevărat necesar să ne curăţăm corpul de toxine. Printre cele mai bune metode de a face acest lucru este şi tratamentul cu una dintre cele mai puternice mijloace de detoxifiere – iarba de grâu.

Iarba de grâu acţionează ca o energie solară pură, iar 7,5 grame de iarbă de grâu au aceeaşi valoare nutriţională ca şi 175 de grame de morcovi, salată verde (lăptucă) sau ţelină. Să nu uităm că multe vedete, printre care şi Andreea Marin, folosesc iarba de grâu pentru a se menţine în formă.

Dacă te simţi obosită şi eşti în mod constant distrasă de la activităţile de zi cu zi, detoxifierea corpului cu iarbă de grâu te poate ajuta să îţi recapeţi energia şi să îţi îmbunătăţeşti starea de sănătate.

Sucul de iarbă de grâu readuce culoarea naturală a părului tău

Consumul regulat de suc proaspăt preparat din iarbă de grâu ne oferă multe avantaje, iar unul dintre beneficiile sale este că poate încetini creşterea părului alb şi poate restaura părul alb/grizonat, aducându-l la culoarea sa naturală, scriu cei de la healthtipsportal.com.

Această femeie nu avea deloc părul alb, deşi avea vârsta de 82 de ani

Consumul de suc preparat din iarbă de grâu (fire crude de grâu) a fost iniţial promovat de Dr. Ann Wigmore.

Ea a examinat în detaliu proprietăţile de vindecare ale sucului din iarbă de grâu şi a dezvoltat şi descris în detaliu procesul de cultivare şi creştere a ierbii de grâu în recipiente nu foarte adânci, acasă sau în orice alt loc. Dr. Ann Wigmore a făcut un aparat deloc costisitor de stors pentru iarba de grâu, tocmai pentru a face acest elixir disponibil pentru toată lumea. 

Citeşte mai mult pe feminis.ro.