Marcel Hoară, politicianul bătut cu ouă în Piaţa Victoriei, are un cartier de vile în Snagov

Dezvăluiri revoltătoare despre mega-afacerea unuia dintre cei mai mari băsişti care au înfuriat o ţară întreagă. Marcel Hoară continuă să-şi dezvolte imperiul imobiliar sub paravantul părinţilor. Lângă Snagov, vilele familiei sunt gata, iar Hoară recunoaşte implicare sa. Fostul pedelist, actual penelist, a devenit vedetă după ce aproape a fost linşat în Piaţa Universităţii de protestatarii revoltaţi de guvernarea Boc.

13 feb. 2016, 13:18
Marcel Hoară, politicianul bătut cu ouă în Piaţa Victoriei, are un cartier de vile în Snagov

La şase ani după ce Marcel Hoară era bătut cu OUĂ de protestatari pentru că Guvernul său, cabinetul Boc, tăia pensiile şi salariile, cartierul lui din Snagov este gata. Cele şase vile construite peste drum de pădure sunt de vânzare. O echipă România TV a mers în cartierul de la Snagov, unde, a fost întâmpinată de paznicul, care, se pare că ştia bine lecţia pe care trebuia să o spună.

„Domnul Hoară nu e. Ne-a predat nouă.  Nu sunt ale lui. Eu am acte care dovedesc că sunt ale Home Art Construct”, a spus paznicul, reporterilor. 

În urmă cu exact un an, o echipă România TV a filmat locul pe care au răsărit vilele lui Hoară. Doar trei erau gata, însă vecinii erau deja disperaţi din cauza prafului şi a zgomotului de pe şantier.

Marcel Hoară spune că afacerea cu vile de la Snagov este a părinţilor, însă, aceştia îl contrazic şi spun că de fapt, investiţia este a fiului lor.

„Sunt sute de mii de euro! Sunt şi banii lui, pentru că el lucrează acolo în Bucureşti de vreo 14 ani”, a spus tatăl lui Marcel Hoară.

Citeşte şi MITING în Piaţa Victoriei. Câteva mii de persoane au protestat în faţa Guvernului