La un an de la incident, s-a aflat VINOVATUL: Motivul HALUCINANT pentru care un MODEL SEXY a fost ars cu ACID

O tânără a fost arsă pe faţă cu acid în timp ce se întorcea de la muncă. Femeia din Marea Britanie a povestit în cadrul unui matinal britanic momentele tragice prin care a trecut. Ea a rămas desfigurată pe viaţă şi a fost foarte aproape să îşi piardă vederea. Şocant este faptul că cea mai bună prietenă a sa este responsabilă pentru atac.

12 ian. 2014, 17:31
La un an de la incident, s-a aflat VINOVATUL: Motivul HALUCINANT pentru care un MODEL SEXY a fost ars cu ACID

Naomi Oni, din oraşul Dagenham, Marea Britanie, fost victima unei femeie mascate care i-a aruncat acid în faţă, în timp ce se întorcea de la muncă, la sfârşitul anului 2012, cu doar câteva zile înainte de Anul Nou. Tânăra a petrecut mai mult timp în spital, unde a suferit mai multe transplanturi de piele. Ea se consideră norocoasă că nu şi-a pierdut vederea.

Citeşte şi A fost desfigurată de fostul iubit cu acid sulfuric. Cum arată acum, după ce medicii i-au reconstruit chipul

Naomi a povest că nu se mai putea recunoaşte în oglindă. Cu toate că acidul i-a cauzat arsuri de gradul III şi este supusă transplanturilor de piele, Oni spune că nu simte ură faţă de atacatoare. Ea a aduăgat că se simte binecuvântată să fie în viaţă. Chiar mai mult, femeia crede că acest atac a făcut-o să fie mai puternică. Tânăra a adăugat că arsurile de pe faţă nu o vor opri să devină stilist.

Când mi-am văzut faţa în oglindă am fost şocată şi furioasă pe faptul că cineva a încercat să îmi facă acest lucru. Nu puteam să înţeleg de ce m-a ales pe mine„, a povestit ea.

Citeşte şi După ce a fost desfigurată, a devenit fotomodel. Povestea tinerei care a fost arsă cu ACID SULFURIC

La un an de la incident s-a descoperit că cea care a mutilat-o pe viaţă a fost chiar cea mai bună prietenă care era geloasă pe victimă deoarece era mai frumoasă decât ea. Anchetatorii au stabilit că Mary Konye, agresoarea, a vrut să-i răpeasca singurul lucru pe care Naomi îl avea drept avantaj, frumuseţea sa naturală.

Agresoarea a comandat acid sulfuric pe internet şi a făcut rost de un văl, motivând că are nevoie de acesta pentru o înmormântare. Deghizată, adolescenta a aruncat acidul pe faţă prietenei sale.