La un an de la moartea lui Nosfe, vine o nouă veste – șoc! Un alt membru al trupei Șatra B.E.N.Z. e la spital, în stare gravă. „Am nevoie de oameni să îmi doneze sânge”

Veste tristă pentru fanii trupei Șatra B.E.N.Z. Unul dintre membrii formației, Lu-K Beats, are probleme de sănătate și a anunțat că are nevoie urgentă de sânge.

15 nov. 2023, 14:23
La un an de la moartea lui Nosfe, vine o nouă veste – șoc! Un alt membru al trupei Șatra B.E.N.Z. e la spital, în stare gravă. „Am nevoie de oameni să îmi doneze sânge”

Lu-K Beats, unul dintre membrii trupei Șatra B.E.N.Z., a anunțat miercuri dimineață că are nevoie urgentă de sânge. Tânărul e internat în spital și nu se simte bine deloc.

Citește și Mădălina Crețan, pregătită să o ia de la zero! Declarația-surpriză făcută la un an de la moartea lui Nosfe: „Vreau să mă reîndrăgostesc. Nu vreau doar să levitez prin viață”

„Cine este dispus, am nevoie de oameni, să îmi doneze sânge la orice centru de donare, în numele Luca George Iulian, pentru Spitalul Județean Ilfov. Mulțumesc!”, a transmis artistul în Social Media.

La scurt timp după transmiterea acelui mesaj, mai multe persoane s-au mobilizat și au distribuit postarea mai departe ca informația să ajungă la cât mai multe persoane.

În ultima vreme, artistul a avut probleme grave cu stomacul, iar acum lucrurile s-au complicat și mai mult, motiv pentru care a ajuns să fie internat în spital.

Apropiații i-au îndemnat pe oameni să doneze oriunde și orice grupă de sânge, dar să precizeze numele artistului. Luca George Iulian.

”El are niște probleme cu stomacul de foarte mult timp, iar din păcate după anul acesta care nu a fost deloc ușor pentru el, s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Se poate dona oriunde, oricum, orice fel de grupă de sânge, pentru că se va da la schimb cu grupa lui, dar să se menționeze numele lui acolo. El este internat!”, au spus apropiații artistului pentru Spynews.ro.

Reamintim că ultimul an a fost unul de coșmar pentru trupa  Șatra B.E.N.Z., care și-a pierdut fondatorul și, în același timp, solistul, pe Nosfe, la 37 de ani. Artistul s-a stins din viață brusc, după ce a făcut infarct, în urma unui concert.

Citește și Mesajul îndurerat postat de Mădălina Crețan, soția lui Nosfe, la fix un an de la moartea regretatului artist: „Mai aveam să ne oferim și nu mai putem. Mă bucur că ai fost aici”