La un pas de SINUCIDERE: Gardienii i-au luat şireturile

Fostul patron al Rapidului, George Copos, este unul dintre cei opt condamnaţi din “Dosarul Trasferurilor” care suportă cel mai greu perioada de detenţie. 

26 apr. 2014, 08:34
La un pas de SINUCIDERE: Gardienii i-au luat şireturile

George Copos slăbit 15 kilograme şi era aproape de nerecunoscut joi, cînd s-a prezentat la tribunal, în procesul “Loteria”. Foarte afectat, părea realmente dărîmat şi, conform martorilor prezenţi în sală, a început să plîngă în momentul în care şi-a văzut familia.

Suntem şocaţi şi eu, şi fiica mea. Este un moment foarte dificil pentru noi şi sperăm că George va fi tare. Sîntem distruşi şi noi, nu mai vorbesc de el. Este normal să izbucneşti în plîns după atîtea zile în care ai stat închis şi nu i-ai văzut pe cei dragi. Îl aşteptăm acasă din tot sufletul şi cît mai repede. Ne este tare greu fără el”, a comentat Cristiana, soţia lui George Copos, pentru ziarul “Ring”.

“Gardienii i-au confiscat şireturile de la încălţăminte”

Starea de îngrijorare a soţiei lui George Copos este extrem de îndreptăţită. FANATIK.RO a aflat amănunte şocante petrecute în viaţa fostului patron al Rapidului în periaoda de detenţie la Rahova. “Berlusconi din Giuleşti” suportă din ce în ce mai greu fiecare zi petrecută în închisoare. După ce le-a cerut medicilor de la penitenciar – dar şi familiei! -, medicamente de calmare a nervilor şi somnifere puternice, atît gardienii cît şi familia s-au alarmat. În aceste condiţii, în momentul în care într-una din zilele trecute, paznicii l-au văzut extrem de tăcut şi abătut, chiar absent, cu o privire pierdută, s-au speriat şi au hotărît pe moment să-i confişte şireturile de la încălţăminte!!! Motivul? Gardienii au dorit să prevină o eventuală tentativă de sinucidere a lui Copos!