La un pas de tragedie: A ajuns cu TIRUL în curtea unei case VIDEO

O tragedie a fost la un pas să se întâmple, joi, în Dej, după ce şoferul unui tir a pierdut controlul volanului şi a ajuns cu mastodontul în curtea unei familii. Mai mult, acesta a rămas suspendat pe o conductă de gaze, iar pentru repunerea camionului pe şosea a fost nevoie de o macara. Atât şoferul, cât şi cei din casă au scăpat cu viaţă ca prin minune.

09 oct. 2015, 08:56

Şoferul circula pe direcţia Cluj-Napoca – Dej, când, la un moment dat, din cauza vitezei cu care a intrat într-o curbă, a pierdut controlul volanului. Acesta a ajuns pe sensul opus de mers, a rupt un parapet metalic, un stâlp din beton, după care s-a oprit în curtea unei case, scrie dejeanul.ro

La faţa locului au ajuns imediat mai multe echipaje ale poliţiei, pompieri, dar şi un echipaj al companiei de gaze şi unul de la electricitate, deoarece mastodontul a rămas suspendat pe o conductă de gaze.

A fost nevoie de interveţia unei macarale pentru a pune camionul pe şosea, operaţiune care a fost destul de dificilă din cauză greutăţii maşinii.

Citeşte şi Un microbuz, implicat într-un accident în Mehedinţi: Doi MORŢI şi doi răniţi VIDEO