Un autocar MAI, filmat în timp ce depăşea cu viteză pe linia de tramvai. Şoferul evită la limită impactul frontal cu tramvaiul 41 VIDEO

Un autocar cu numere ale Ministerului de Interne, aparţinând structurii centrale a Jandarmeriei, a fost filmat în timp ce mergea pe contrasens prin Bucureşti şi făcea manevre periculoase în faţa unui tramvai pe linia 41. În urma verificărilor, şoferul autobuzului a fost identificat şi s-au dispus măsuri de urgenţă pentru a se stabili vinovăţia acestuia, a anunţat Jandarmeria Română.

09 nov. 2017, 12:23
Un autocar MAI, filmat în timp ce depăşea cu viteză pe linia de tramvai. Şoferul evită la limită impactul frontal cu tramvaiul 41 VIDEO

„Autocarul aparține unei unități din cadrul Jandarmeriei, iar în acest moment s-au dispus măsuri de urgență pentru a stabili vinovăția șoferului implicat. Șoferul autobuzului a fost identificat, plutonier major E.M., încadrat în anul 2007. Acest comportament în trafic nu este tolerat și nu este specific conducătorilor din cadrul instituției noastre. Ne cerem scuze pentru această situație”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a Jandarmeriei Române.

Într-o înregistrare postată pe Facebook se observă cum şoferul unui autocar cu numere de MAI care circula cu viteză pe şinele de tramvai, depășind o coloană de mașini din trafic, evită la limită impactul frontal cu un tramvai de pe linia 41. 

Carmen Dan, despre autocarul Jandarmeriei filmat în timp ce mergea cu viteză pe linia de tramvai: Şoferul va suporta rigorile

Ministrul Administraţiei şi Internelor, Carmen Dan, spune că şoferul autocarului Jandarmeriei filmat în timp ce depăşea o coloană de maşini mergând cu viteză pe linia de tramvai „va suporta rigorile”.

„Am auzit, vă daţi seama că am fost informată, ştiu că la momentul în care am fost informată era în desfăşurare o cercetare şi bineînţeles conducătorul va suporta rigorile. Am văzut imaginile, mi le-au transmis colegii mei. E normal şi firesc ca cine a încălcat legile să şi plătească. Fiţi siguri că aşa se va întâmpla. În mod sigur colegii mei se ocupă de acest lucru”, a declarat Carmen Dan, joi seară, la Sibiu, întrebată de jurnalişti despre imaginile în care un autocar al Jandarmeriei depăşeşte o coloană de maşini pe linia de tramvai.

 

Citeşte şi Un autocar cu 43 de elevi la bord a luat foc pe Autostrada Transilvania