Un autocar cu 43 de elevi la bord a luat foc pe Autostrada Transilvania

Un număr de 43 de elevi de liceu şi patru profesori însoţitori din Luduş, pasageri într-un autocar, au fost evacuaţi, marţi, pe Autostrada Transilvania, în urma unui incendiu izbucnit la autovehiculul în care se aflau, nefiind rănită nicio persoană.

RomaniaTV.net
31 oct. 2017, 15:43
Un autocar cu 43 de elevi la bord a luat foc pe Autostrada Transilvania

Prefectul judeţului Cluj, Aurel Cherecheş, prezent la faţa locului, a declarat că elevii au fost preluaţi de un alt autocar, iar pînă la venirea acestuia au fost urcaţi în maşinile Prefecturii, Poliţiei şi ISU pentru a se încălzi.

„Un număr de 43 de elevi şi patru profesori care îi însoţeau au fost evacuaţi dintr-un autocar cuprins de incendiu pe Autostrada Transilvania, la km 27 pe sensul spre Gilău, nefiind rănită nicio persoană. Elevii veneau de la Luduş pentru a participa marţi seara la un spectacol de teatru la Cluj-Napoca. Până la sosirea unui alt autocar care i-a preluat să îi ducă la destinaţie, elevii au fost urcaţi în maşinile Prefecturii, Poliţiei şi ISU Cluj pentru a sta la căldură”, a spus Cherecheş, potrivit Mediafax.

Reprezentanţii ISU Cluj au declarat, la rândul lor, că flăcările au fost stinse înainte de sosirea pompierilor care cercetează cauzele izbucnirii incendiului.