La vârsta de opt ani are cel mai frumos păr din lume! Farouk este un model pentru toţi copiii din lume FOTO

Publicat: Luni, 13 Ianuarie 2020 18:37 // Actualizat: Luni, 13 Ianuarie 2020 18:57 // Sursa: romaniatv.net

La vârsta de opt ani, Faraouk James, are cel mai frumos păr din lume, însă acest lucru nu îi impresionează pe profesorii acestuia. Conform regulamentului şcolar, băieţii trebuie să poarte părul scurt, mama acestuia consideră acest lucru reprezintă o discrimare şi a organizat o petiţie.

În plus, mama lui Faraouk susţine că ar în stare să îşi declare fiul non-binar pentru a-i putea păstra părul lung. Podoaba capilară a băieţelului i-a adus mii de urmăritori pe reţeaua socială Instagram, dar şi o carieră în modelling. 

Băieţelul a călătorit deja de la New York către Florenţa pentru a-şi prezenta incredibilele bucle pe podium şi face parte din echipa brand-ului american Guess, alături de alţi copii.  Farakouk va încheia în curând şcoala primară şi urmează să treacă la cea secundară, iar acest lucru îl obligă să îşi tundă părul scurt, conform regulamentului şcolar. 

„A fi model pentru copii nu este o exploatare. Pentru mulți înseamnă securitate, bucurie și încredere în sine. Pentru unii, aduce destui bani, astfel încât să nu fie nevoiți să prăjească burgeri mai târziu în timpul studiilor lor. " , comentează mama acestuia.  

Aceasta s-a arătat dezgustată despre faptul că societatea ne învaţă încă din primii ani ai vieţii faptul că dacă cineva are părul lung înseamnă că ceva este greşit.  "Mai mulţi părinţi mi-au arătat faptul că au fost nevoiţi să le taie părul copiilor, dar şi efectele devastatoare ale acestui lucru." 

Farouk are pagina de Instagram încă de la vârsta de doi ani, după ce o persoană a folosit o poză cu acesta fără a cere permisiune. Imediat după ce a decis să aibă un cont oficial, acesta a explodat. Mai mult decât atât, aceasta a primit sute de mesaje din partea altor părinţi care i-au mărturisit faptul că Farouk este un model pentru ei şi i-a inspirat să lase părul copiilor lung. " A devenit un model pentru copii cu părul lung. Am plâns de mai multe ori, faptul că doar i-am permis să aibă părul lung a schimbat viaţa altor copii".

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
copil farouk james model păr Statele Unite ale Americii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8582
RON
21 Sep
noapte 12 °
zi 27 °
Ultimele joburi adaugate
24 H