Laci Farkas, solistul trupei Quo Vadis, a murit într-un accident cumplit în Timişoara

Laci Farkas, solistul formaţiei Quo Vadis, a murit în urma unui accident grav de circulaţie în Timişoara.

04 dec. 2021, 23:00
Laci Farkas, solistul trupei Quo Vadis, a murit într-un accident cumplit în Timişoara

Accidentul a avut loc sâmbătă după-amiază pe Calea Şagului din Timişoara. Laci Farkas a murit la doar o lună de când a împlinit 51 de ani.

Artistul se afla la volanul maşinii şi, la un moment dat, a a pătruns pe contrasens şi a intrat într-o maşină condusă regulamentar de un şofer de 22 de ani. Acesta a fost, de asemenea, rănit.

La faţa locului s-au deplasat echipele de descarcerare de la ISU Timiş şi paramedicii, însă, din nefericire, Laci Farkas nu a mai putut fi salvat.

Laci Farkas este cel care, în urmă cu 1991, pus bazele formației Quo Vadis alături de Farkas Szilámér, Borbély Szilárd şi Gáspár Zsolt, grupul rămânând activ pe scena muzicală timișoreană, cu mici întreruperi, până în prezent. În ultimii ani, pe lângă activitatea din Quo Vadis, un proiect de suflet pentru Laci Farkas a fost și trupa Leslie Wolf and The Groovemakers.

De-a lungul anilor Quo Vadis cu Laci Farkas a susţinut numeroase concerte în ţară şi în străinătate, participând la numeroase evenimente de referinţă, festivaluri de rock şi blues.

Apropiaţii şi rudele sunt şocaţi de pierderea lui Laci Farkas şi au transmis mesaje emoţionante după aflarea veştii.

„Un om pe care înainte de a-l vedea l-am auzit cîntînd Cream. Sunetul răzbătea printr-un grătar metalic montat pe trotuar ca gură de aerisire a unui beci. Am intrat în clădirea veche din Cetate și ghidîndu-mă după sunet am coborît scările, am împins ușa mare din lemn și am pătruns în subsol. Era beznă dar muzica se auzea tot mai clar. Într-una din boxele mari și prăfuite ardea un bec obosit. Acolo i-am văzut și cunoscut prima dată pe cei trei Quo Vadis. Cu Laci Farkas am petrecut multe momente luminoase. A fost un suflet larg, tonic, plin de vibrațiile rockului și bluesului. Timișoara pierde mult prin dispariția lui. Ne va lipsi. Îmi va lipsi. Adio Lone Wolf”, a scris un cunoscut de-ai artistului.

Citeşte şi Pilotul de raliuri Daniel Onoriu, nepotul artistei Gabi Luncă, internat de urgenţă la spital din cauza unei hemoragii interne

Citeşte şi Caz şocant în Vaslui. Un tânăr depresiv, de 23 de ani, şi-a tăiat gâtul cu drujba