Pilotul de raliuri Daniel Onoriu, nepotul artistei Gabi Luncă, internat de urgenţă la spital din cauza unei hemoragii interne

Daniel Onoriu, pilot de raliuri, a fost internat de urgenţă la Spitalul Floreasca din Capitală din cauza unei hemoragii interne.

04 dec. 2021, 22:44
Pilotul de raliuri Daniel Onoriu, nepotul artistei Gabi Luncă, internat de urgenţă la spital din cauza unei hemoragii interne

Daniel Onoriu s-a operat în Turcia recent pentru a-şi micşora stomacul.După intervenţia chirurgicală au început să apară complicaţii, iar pilotul a făcut hemoragie internă.

Daniel Onoriu este nepotul cântăreţei Gabi Luncă şi al lui Ion Onoriu.

Fostul pilot de raliuri a mai avut probleme de sănătate și în trecut. În urmă cu mulți ani, campionul național a avut un teribil accident de motocicletă, în urma căruia a stat nouă zile în comă și s-a ales cu stomacul perforat și coastele rupte.

Atunci, celebrul nepot a lui Gabi Luncă a supraviețuit miraculos, după ce a trecut prin 20 de intervenții chirurgicale. ,,Dacă fiecare român mi-ar da câte un leu pentru foiecare accident, aș fi un om bogat”, a spus în urmă cu ceva timp Daniel Onoriu.

Accidentul grav din 2006 s-a petrecut într-o seară, când o mașină nu i-a acordat prioritate, astfel că pilotul s-a izbit din plin de autoturism, cu motorul pe care îl conducea.

În 2016, el a terminat pe poziția a treia, la 8 zecimi de primul loc, în cadrul Campionatului Național de Motociclism Viteză în prima etapă, care s-a desfășurat în Grecia, pe circuitul Serres. La a doua etapă, care s-a desfășurat în România pe circuitul de la Adâncata, a căzut și a suferit trei intervenții chirurgicale la mâna stângă, fiind nevoit să abandoneze sezonul.

Citeşte şi Fiica lui Gabi Luncă, gest impresionant în memoria artistei. Îi va îndeplini artistei ultima dorinţă

Citeşte şi Ce avere le-a lăsat Gabi Luncă copiilor ei. Fiul regretatei artiste: A zis că fiecare dintre voi trebuie să aibă un apartament, mașină și bani